16. 02. 2024 - 15:20
EVO GA, POČELO JE! Alonso odbio poziv Bayerna - Odlazi u tim u...
907
Shares
EVO GA, POČELO JE! Alonso odbio poziv Bayerna - Odlazi u tim u kojem će biti PRAVA LUDNICA

EVO GA, POČELO JE! Alonso odbio poziv Bayerna - Odlazi u tim u kojem će biti PRAVA LUDNICA

16. 02. 2024 - 15:20
0
Shares

Fenomenalni španski stručnjak Xabi Alonso je na dobrom putu da sa Bayerom iz Leverkusena ove sezone podigne šampionsku titulu u Bundesligi. Alonso radi zaista nevjerovatan posao na kormilu popularnih ‘Apotekara’ i ova momčad je trenutno prvi favorit za veliki trofej, posebno uzimajući u obzir krizu minhenskog Bayerna.

Špekulacije o tome koji će klub od naredne sezone voditi Alonso vjerovatno će trajati sve do ljeta, ali poznati novinar Santi Aouna tvrdi da ima informaciju više.

Naime, trener Bayera nije voljan nastaviti trenersku karijeru u Bayernu, gigantu koji ga je navodno pozvao da već kroz nekoliko mjeseci naslijedi Thomasa Tuchela.

Alonso zapravo preferira klupu engleskog velikana Liverpoola, kluba zbog kojeg je spreman odbiti sve druge ponude, a onu od ‘Bavaraca’ već jeste.

Podsjećamo, Jurgen Klopp će napustiti Anfield kada se okonča ova takmičarska godina, te bi ga po svemu sudeći na toj poziciji trebao zamijeniti upravo Španac. Navijači ‘Redsa’ su da oduševljenjem dočekali najnovije informacije i sigurno je da će prava ludnica tek nastati.

 

(sportam.info)

Učitaj još novosti