14. 02. 2024 - 16:21
OPAAA: Musa progovorio o budućnosti u Realu i otkrio ko mu je...
907
Shares
OPAAA: Musa progovorio o budućnosti u Realu i otkrio ko mu je najbolji prijatelj u španskom klubu

OPAAA: Musa progovorio o budućnosti u Realu i otkrio ko mu je najbolji prijatelj u španskom klubu

14. 02. 2024 - 16:21
0
Shares

Košarkaš madridskog Reala Džanan Musa je uoči završnice Kupa Kralja govorio za španske medije gdje je otkrio zanimljive stvari.
Između ostalog je istakao da mu je najbolji prijatelj u Real Madridu hrvatski reprezentativac Mario Hezonja sa kojim se druži svaki dan.

Također, istakao je da je 2022. godine potpisao ugovor sa Realom na tri godine odnosno dvije plus jednu, no da trenutno ne razgovara o produženju saradnje.

"Da, između nas je jako dobra hemija jer govorimo istim jezikom i imamo dobar odnos. On je kod mene svaki dan i pričamo puno o stvarima koje nemaju veze s košarkom. Sretan sam što sam u istoj ekipi kao i on", rekao je Musa u razgovoru za Marcu te zatim govorio o svojoj budućnosti u kraljevskom klubu.

"Potpisao sam ugovor na tri godine, dvije plus jednu. Ipak, sa Juan Carlosom Sanchezom (šefom košarkaške sekcije op.a.) i predsjednikom ne razgovaramo o produženju već samo o ovoj godini, a na ljeto ćemo o svemu tome. I to je generalno za ovu sezonu, ali sada sam fokusiran samo na Kup Kralja".

Učitaj još novosti