12. 02. 2024 - 21:25
GRCI PLASIRALI ŠOKANTNU VIJEST! Žarko Paspalj završio u...
907
Shares
GRCI PLASIRALI ŠOKANTNU VIJEST! Žarko Paspalj završio u bolnici - slavni košarkaš van životne opasnosti

GRCI PLASIRALI ŠOKANTNU VIJEST! Žarko Paspalj završio u bolnici - slavni košarkaš van životne opasnosti

12. 02. 2024 - 21:25
0
Shares

Slavni košarkaš Žarko Paspalj podvrgnut je operaciji srca, saopštili su grčki mediji.

Lošu informaciju plasirao je portal Gazeta (gazzetta.gr), pošto je bivši as Partizana trebalo da bude gost na njegovoj godišnjoj svečanosti, ali je juče hospitalizovan zbog aritmije.

Kako navode, Paspalj je danas operisan i sve je prošlo u najboljem redu...

Slavni as će neko vrijeme provesti na intenzivnoj nezi iz predostrožnosti i ono što je najvažnije, van životne opasnosti je.

Trofejni reprezentativac je nedavno u emisiji "Ordinacija" pričao o svojim zdravstvenim problemima i tom prilikom otkrio kako je preživio dva infarkta i moždani udar.

Prvi infarkt doživio je u svojoj 35. godini, dok se još uvijek aktivno bavio sportom.

"Meni se to desilo na sportu i generalno, meni se uvek i dešavalo na sportu, šta god to značilo, sport, može da bude i fudbal, tako smo i počeli, tako smo završili na kraju. Osetiš ipak nešto što nije uobičajeno, znači krene grebanje po, recimo, grudima, neke neprijatne nelagodnosti, neko znojenje, mimo sportskog, teško je to prepoznati i onako, što bih ja rekao, mala snaga, ali nije uobičajena mala snaga, nije umor, nego nešto potpuno drugačije. E sad, kako čovek to da prepozna, ja, svakako, nisam", prisjeća se u razgovoru za "RTS" slavni as.

Paspalj je dres Partizana nosio od 1986. do 1989. godine, a zatim i u sezoni 1990-1991.

Sa Partizanom je bio jednom šampion i jednom osvajač kupa države, takođe i osvajač Fiba kupa, dok je sa Olimpijakosom dva puta bio prvak Grčke i dva puta osvajao kup Grčke.

Učitaj još novosti