12. 02. 2024 - 10:15
JUNAK CHIEFSA: Put do naslova nije bio lak, zato nam više znači
907
Shares
JUNAK CHIEFSA: Put do naslova nije bio lak, zato nam više znači

JUNAK CHIEFSA: Put do naslova nije bio lak, zato nam više znači

12. 02. 2024 - 10:15
0
Shares

Nakon pobjede svojih Chiefsa u Super Bowlu, quarterback Kansas Cityja Patrick Mahomes rekao je da mu je ovaj trofej najvažniji. Najviše je istaknuo probleme koje su Chiefsi imali tokom sezone, ali kroz koje su prošli i unatoč kojima su obranili naslov.
Po četvrti put u povijesti, a po treći put u posljednjih pet sezona, Chiefsi su osvojili trofej. Momčad je ponovno predvodio sjajni Patrick Mahomes, kojeg već svrstavaju među najbolje bekove svih vremena, a čini se da je “Chiefsima” ovaj Super Bowl bio najteži.
“Ovaj Super Bowl mi znači više. Događale su se različite stvari kroz koje smo morali proći. One su nas pripremili za doigravanje. Imali smo sjajne mečeve u doigravanju dosad, a ovo doigravanje nam je najbolje jer smo se borili kada situacija nije bila sjajna”, rekao je Mahomes.
Jedan od važnih faktora je i iskusni 65-godišnji trener Kansas Cityja Andy Reid. Bivši dugogodišnji trener Philadelphije je s Chiefsima više od desetljeća i s njima je osvojio sva tri Super Bowla u karijeri.

“On je jedan od najboljih trenera svih vremena. Znam da još nema sve trofeje i da ima još mnogo sjajnih trenera, ali način na koji on vodi igru ​​i uspijeva gdje god da je… Što se mene tiče, on izvlači najbolje iz mene jer dopusti mi da budem ja. To je važno. Ne tjera me da budem netko drugi. Mislim da ne bih bio bek kakav jesam da nemam trenera Reida. Osim toga, mislim da je on najbolja moguća osoba, a to je nešto stvarno posebno“, dodaje Mahomes.

(N1info.ba)

Učitaj još novosti