12. 02. 2024 - 09:34
PROFESIONALNI SPORT OVO NE PAMTI: Marko Ramljak iz bizarnog...
907
Shares
PROFESIONALNI SPORT OVO NE PAMTI: Marko Ramljak iz bizarnog razloga propustio meč u Beogradu

PROFESIONALNI SPORT OVO NE PAMTI: Marko Ramljak iz bizarnog razloga propustio meč u Beogradu

12. 02. 2024 - 09:34
0
Shares

Crvena zvezda je razbila Zadra u Beogradu, ali najbizarnije stvari su se otkrile na press konferenciji poslije utakmice.
Zadar je doživio ubjedljiv poraz u Beogradu od Crvene zvezde u ABA ligi 93:54, a trener Danijel Jusup je poslije meča rekao kako se trebaju "pokriti ušima".

A, Jusup je na press konferenciji otkrio i jednu bizarnu stvar. Marka Ramljaka, bivšeg košarkaša Zrinjskog, Posušja i Sparsa, nije bilo na parketu, iako je bio u dvorani, a razlog je što mu je pred utakmicu pukla patika, a nije imao rezervnu.
 Imali smo jednu bizarnu stvar sa Markom Ramljakom, njemu je patika otišla pred utakmicu, pa nisam htio da rizikujem, a baš mu na toj nozi patika pukla, naduvala se, kako god. Malo sam kalkulisao sa Žganecom, malo... Kako god izgledali smo loše, trebamo se pokriti ušima, i nastaviti raditi i to je to, rekao je Jusup nakon utakmice.
Zaista prilično nerealno izgleda u svijetu profesionalnog sporta, a ABA liga to jeste, da igrač zbog nedostatka patika ne zaigra na utakmici, ali i to smo uspjeli da vidimo.

(oslobođenje.ba)

 

Učitaj još novosti