08. 02. 2024 - 12:26
DOLAZI VRELO LJETO! Barçi ponuđeno da za Mbappea proda dva...
907
Shares
DOLAZI VRELO LJETO! Barçi ponuđeno da za Mbappea proda dva giganta svlačionice - Već je poznat naredni potez Katalonaca

DOLAZI VRELO LJETO! Barçi ponuđeno da za Mbappea proda dva giganta svlačionice - Već je poznat naredni potez Katalonaca

08. 02. 2024 - 12:26
0
Shares

Francuski reprezentativac i ponajbolji nogometaš današnjice, Kylian Mbappe, trenutno je zvijezda o kojoj se ubjedljivo najviše piše. Mbappe je, barem prema navodima inostranih izvora, najbliži prelasku u Real Madrid. Međutim, svakako da ne treba isključiti ni drugačiji rasplet nevjerovatne sage oko Francuza.

Naime, pojavile su se informacije kako je Barceloni ponuđeno da proda svoja dva, moglo bi se reći i najvažnija nogometaša, a sve kako bi mogli pokriti dolazak napadača PSG-a u Kataloniju.

Frenkie de Jong i Ronald Araujo trebali bi u tom slučaju napustiti ‘Blaugranu’. Jasno je da bi njihovom prodajom Barca bez problema zaradila oko 200 milijuna eura, što bi bilo dovoljno za Mbappea.

“Da prodamo Frenkieja i Arauja da bismo doveli Mbappea? Ne bih nikada prodao njih zbog Mbappea. Nama je cilj da poboljšamo ekipu, a ne da je oslabimo”, kazao je sportski direktor Barcelone, Deco.

No, mnogi su mišljenja da je ovakva izjava Portugalca samo “priča za javnost”. Jedno je sasvim poznato, očekuje nas izuzetno vrelo ljeto kada je u pitanju nogometna pijaca i možda najjači prijelazni rok godinama unazad, pa nije nemoguće da vidimo neke šokantne poteze.

 

 

(sportam.info)

Učitaj još novosti