07. 02. 2024 - 09:29
OVO NIKO NIJE PRIMJETIO: Jokić prvi košarkaš koji je dobio...
907
Shares
OVO NIKO NIJE PRIMJETIO:  Jokić prvi košarkaš koji je dobio dva različita MVP trofeja

OVO NIKO NIJE PRIMJETIO: Jokić prvi košarkaš koji je dobio dva različita MVP trofeja

07. 02. 2024 - 09:29
0
Shares

Nikola Jokić je vlasnik dva MVP profeja NBA lige. A malo ko zna, pa čak i u Americi - oba su fizički različita. Treći mu je "ukraden" i dodjeljen Džoelu Embidu. A kako je moguće da su dva Jokićeva trofeja različita?!

Pejton Votson, saigrač Nikole Jokića i jedan od najboljih mladih igrača Denver Nagetsa, otkrio je koliko Srbin zapravo voli košarku iako je on više puta isticao da mu je to samo posao, a da pravu ljubav prema nekom sportu gaji isklučivo prema svojim konjima i konjičkom sportu. 

Naime, mladi Amerikanac je bio gost u Jokićevoj kući i prva stvar koju je primjetio jeste mesto gdje srpski centar drži sve svoje trofeje.
„Kada sam ušao bio sam zapanjen MVP trofejema. Ima veliku vitrinu sa loptama, trofejima, mrežama, dresovima... Ali nevjerovatno - pogodi vas tek kada vidite drugi MVP trofej. Tada su ga fizički promjenili i to je bio jedini momenat kada možete da ga vidite, nisam imao priliku ranije da ga vidim“, rekao je Votson u podkastu „The DNVR DNBA Show“.
Jokić i Votson sve više i češće sarađuju na terenu. Mladi Amerikanac ne krije da mu prijaju asistencije Srbina, te da iz meča u meč sve bolje čita njegove namere koje donose važne pobjede Denveru.

Votson je ove sezone postao bitan igrač u Denverovoj rotaciji, a u proseku za 18 minuta na parketu biljeleži 7,1 poen uz 2,8 skokova.

(sportal.rs)

Učitaj još novosti