06. 02. 2024 - 08:25
FABRIZIO ROMANO SE OGLASIO O MBAPPEU: Real još nije ni blizu...
907
Shares
FABRIZIO ROMANO SE OGLASIO O MBAPPEU: Real još nije ni blizu gotovog, ovo su najnovije vijesti!

FABRIZIO ROMANO SE OGLASIO O MBAPPEU: Real još nije ni blizu gotovog, ovo su najnovije vijesti!

06. 02. 2024 - 08:25
0
Shares

Situacija između Kyliana Mbappéa, fudbalske zvijezde, i Real Madrida i dalje je predmet pažnje. Dok Real Madrid nastavlja raditi na postizanju dogovora s Mbappéom, važno je napomenuti da još uvijek nisu potpisani nikakvi ugovori.

Real Madrid iznosi potpuno povjerenje u realizaciju transfera, vjerujući da Mbappé zaista želi preći u redove Kraljevskog kluba ove godine. Međutim, naglašava se da još uvijek nije donesena konačna odluka niti potpisana bilo kakva službena dokumentacija.

Očekuje se da će Mbappé uskoro donijeti formalnu odluku, a svi sudionici čekaju da Mbappé objasni svoje planove Paris Saint-Germainu (PSG). Važno je napomenuti da PSG i predsjednik kluba Nasser Al Khelaifi još uvijek nisu primili formalnu komunikaciju od strane Mbappéa ili Real Madrida.

Važan aspekt ove sage je i gospodski dogovor. Mbappé je tada pristao ne primiti bonus u iznosu od 80 miliona eura ukoliko odluči napustiti klub. Također, Mbappé je obećao da će obavijestiti predsjednika PSG-a Nasser Al Khelaifija prije nego bilo koga drugoga o svojoj odluci, s obzirom na činjenicu da mu ugovor ističe 30. lipnja 2024.

Učitaj još novosti