13. 01. 2024 - 07:36
LEGENDARNI O'NEAL ŽESTOKO NASRNUO NA NURKIĆA: "Slušaj Nurkif...
907
Shares
LEGENDARNI O'NEAL ŽESTOKO NASRNUO NA NURKIĆA:

LEGENDARNI O'NEAL ŽESTOKO NASRNUO NA NURKIĆA: "Slušaj Nurkif ili kako se već zoveš..."

13. 01. 2024 - 07:36
0
Shares

Legendarni NBA centar Shaquille O'Neal žestoko je večeras prozvao bh. košarkaša Jusufa Nurkića. Shaq je čuo kako Nurkić želi tužiti Draymonda Greena za napad, nakon što ga je ovaj mučki udario na parketu. Poprilično je O'Neal bio žestok prema bh. košarkašu.
Draymond Green je mučki udario Jusufa Nurkića krajem prošle godine i NBA liga ga je suspendovala na neodređeno. Shaquille O'Neal je odmah stao na stranu zvijezde Golden State Warriorsa i smatrao je da Green uopšte ne treba biti kažnjen.
Međutim, NBA liga je košarkaša Golden Statea suspendovala na neodređeno. On je više od mjesec dana bio van aktivnosti svog tima, a sada se Shaq ponovo sjetio Nurkića i Greena i bio je poprilično žestok prema bh. košarkašu.

NBA legenda je pročitala kako Jusuf ima namjeru tužiti Greena i zbog toga je Bosansku zvijer nazvao mekušcem.

"Ne znam je li istina ili ne, ali želim se obratiti Jusufu Nurkifu... Nurkiću, kako god se zvao", počeo je Shaq i dodao je:
"Priča se o podizanju prijave protiv Draymonda Greena. Imam problem s tim. To samo pokazuje kakav si mekušac. Uništit ćeš sve ono što sam ja napravio od visokih košarkaša

"Razlog, gospodine, što te je Draymond udario je taj što zna da mu nećeš uzvratiti. Mekušac si što si uopšte pomislio da podigneš tužbu.

"Ovo je nešto što bih ti rekao u lice ako bih te vidio. Ne možeš tužiti nekoga, samo moraš podići svoje veliko dupe i nekom uzvratiti udarac. Šta misliš o tome, mekušac?", poruka je Shaqa Jusufu Nurkiću.

(sportsport.ba)

Učitaj još novosti