26. 12. 2023 - 15:03
Saudijci objavili novi datum: Evo kada bi Filip Hrgović mogao...
907
Shares
Saudijci objavili novi datum: Evo kada bi Filip Hrgović mogao napasti svjetski tron

Saudijci objavili novi datum: Evo kada bi Filip Hrgović mogao napasti svjetski tron

26. 12. 2023 - 15:03
0
Shares

Filip Hrgović nije se predugo zadržao u ringu na boksačkoj priredbi ‘Day of Reckoning‘ u Saudijskoj Arabiji. Ušao je i serijom udaraca nokautirao Marka De Morija, vjerojatno se više umorio prilikom slavlja.

Vidjeli ste, slavio je Anthony Joshua. Britanski boksač bez poteškoća porazio je Otta Wallina, a nakon pobjede poručio je da ne vidi problem u borbi s Hrgovićem. Premda je na idućem velikom eventu postojao plan sukobiti Joshuu i Deontaya Wildera, potonji je porazom od Parkera izgubio šansu. Tako bi, prevladava mišljenje u boksačkom svijetu, najlogičnije bilo zakazati ogled Joshue i Hrgovića, budući da će Tyson Fury i Oleksandr Usik vjerojatno dogovoriti revanš.

Dok svijet čeka konačnu odluku, pojavila se informacija da je sljedeći boksački spektakl na redu 9. ožujka, kada su Saudijci najavili novu priredbu. Mogao bi to biti ‘dan D‘ za Filipa Hrgovića, dan kojeg čeka mjesecima i godina, no svejedno mu pod šake dolaze očigledno nedorasli protivnici.  Nagađanja je učvrstio poznati promotor Eddie Hearn.

- Potpisali smo Wildera, ali on je izgubio. Joshua je spreman za naslov, želi postati trostruki svjetski prvak teške kategorije. Wallin je bio broj dva, tako da bi Hrgović i Joshua trebali u meč za svjetsku titulu - kazao je Hearn.

 

(sportske.jutarnji.hr)

Učitaj još novosti