05. 12. 2023 - 18:02
ZANIMLJIVO: GTA VI uskoro dolazi, a prepoznajete li junaka sa...
907
Shares
ZANIMLJIVO: GTA VI uskoro dolazi, a prepoznajete li junaka sa slike?

ZANIMLJIVO: GTA VI uskoro dolazi, a prepoznajete li junaka sa slike?

05. 12. 2023 - 18:02
0
Shares

Godine 2013. svjetlo dana ugledala je igrica GTA V. Godinu i tri mjeseca kasnije objavljen je prvi trailer za nastavak igrice, odnosno GTA VI, a dan nakon toga na internetu kruže brojne druge animacije. Sigurno da nema ljubitelja videoigrica, a da nije igrao ili makar čuo za jednu od nastavaka popularne igrice Grand Theft Auto, skraćeno poznate kao GTA.

San Andreas je u svoje vrijeme bio prava revolucija, a Rockstar Games nadmašio je kasnije sam sebe prvo s GTA IV, pa GTA V koji je objavljen u septembru 2013. godine.

Fanovi popularnog serijala konačno su dočekali trailer za sljedeći nastavak, GTA V. On je objavljen jučer, a djeluje gotovo pa nestvarnu za jednu videoigru.  Poznato je i da će ova igrica izaći 2025. godine, a dan nakon objave trailera vlada apsolutna pomama. Izuzetak nije ni sportski svijet.

Tako su u Fenerbahceu odlučili da objave animacije nekoliko prvotimaca. Tu je svakako i naš Edin Džeko, pogledajte kako izgleda: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fenerbahçe (@fenerbahce)

Inače, Edin Džeko sinoć je postigao četvrti gol za Fenerbahče u pobjedi 4:1 protiv Sivasspora, dok je zaslužan i za treći koji je bio autogol.

Sada Edin Džeko ima ukupno 13 golova i sedam asistencija na 19 utakmica za Fenerbahče. Zaista sjajan učinak za jednog 37-godišnjaka. Mnogo mlađi mu zavide. 

Novi gol i pobjedu, te povratak na prvo mjesto turske Super Lige proslavio je sa svojim najmilijima. 

 

 

(sportsport.ba) 

Učitaj još novosti