05. 12. 2023 - 16:46
VJEČNA LJUBAV: Ronaldo lično Realu završava transfer kojim će...
907
Shares
VJEČNA LJUBAV: Ronaldo lično Realu završava transfer kojim će ‘KRALJEVI’ riješiti jednu od najbitnijih pozicija u timu

VJEČNA LJUBAV: Ronaldo lično Realu završava transfer kojim će ‘KRALJEVI’ riješiti jednu od najbitnijih pozicija u timu

05. 12. 2023 - 16:46
0
Shares

Legendarni portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo jedan je od onih nogometaša koji su najveći trag ostavili u Real Madridu. Iako je jasno da službeno nema tu funkciju, Ronaldo je danas zapravo jedan od najvećih ambasadora ‘Kraljevskog kluba’. On savjetima nekolicinu talentovanih igrača pokušava usmjeriti u svoj nekadašnji klub.

Poznato je da se upravo bivši nogometaši, odnosno nogometne legende, smatraju jako važnima pri donošenju odluka mladih zvijezda kojima se predviđa blistava budućnost.

Nravno, Ronaldo je za mnoge današnje klince bio i ostao idol, pa će neki od njih baš na osnovu 38-godišnjaka donijeti konačne odluke kada je u pitanju nastavak karijere.

Real je danas fokusiran na dovođenje mladih talenata, pokušavaju sagraditi spektakularnu momčad za budućnost, a jedno od imena koje bi se moglo pridružiti paklenoj družini je i Antonio Silva.

Silva je sjajni 20-godišnji defanzivac kojeg ‘CR7’ itekako poznaje, obzirom da dijele svlačionicu u reprezentaciji Portugala i sada član saudijskog Al Nassra aktivno radi na tome da nogometaša Benfice potisne ka prijestolnici Španije.

“Ako možeš, idi u Madrid. Slušaj me, nema ništa bolje za tvoju karijeru nego igrati tamo”, navodne su riječi Ronalda upućene sunarodnjaku, koji bi, vrlo lako, ubrzo mogao obući bijeli dres.

 

(sportaminfo.com)

Učitaj još novosti