03. 12. 2023 - 21:12
PRIPREME UVELIKO TRAJU: Nadal sa jednom od najvećih nada...
907
Shares
PRIPREME UVELIKO TRAJU:  Nadal sa jednom od najvećih nada svjetskog tenisa  sprema se za Australijan open

PRIPREME UVELIKO TRAJU: Nadal sa jednom od najvećih nada svjetskog tenisa sprema se za Australijan open

03. 12. 2023 - 21:12
0
Shares

Bik sa Majorke je u Melburnu povrijedio kuk, imao je i operacije, ali će se na terenu naći u prvoj nedjelji 2024. godine na turniru u Brizbejnu. Rafael Nadal će naredne nedjelje otići u Kuvajt, gdje će se na terenima svoje akademije, zajedno sa mladim Francuzom Arturom Fisom, koji će biti njegov gost, pripremati za novu sezonu, piše “As”, pozivajući se na svoje izvore.  – Daću sve od sebe i pokušaću da ne izgorim u želji.

Maksimalno ću iskoristiti priliku. Volio bih da igram protiv njega u finalu Rolan Garosa. Ako bih ga zaustavio u mojim godinama, bilo bi dobro – rekao je Fis, koji je u subotu izgubio NextGen finale od našeg Hamada Međedovića. – Daću sve od sebe i pokušaću da ne izgorim u želji. Maksimalno ću iskoristiti priliku. Volio bih da igram protiv njega u finalu Rolan Garosa. Ako bih ga zaustavio u mojim godinama, bilo bi dobro – rekao je Fis, koji je u subotu izgubio NextGen finale od našeg Hamada Međedovića. 

Taj kompleks u Zahri, gdje je smještena i akademija, prostire se na 130.000 kvadratnih metara, ima 15 zatvorenih i otvorenih terena, bazen, teretanu, terene za padel i skvoš, saluza boks i hotel od 300 soba, piše B92.

Rafa će tamo provesti nekoliko dana prije nego što krene put Brizbejna, gdje nije igrao od 2017. godine, kada je ispao u četvrtfinalu od Miloša Raonića.

Nadal će pripreme u Kuvajtu nakratko prekinuti tokom Božićnih praznika, koje će provesti na Majorki sa svojom porodicom. 

 

(srpskainfo.com)

Učitaj još novosti