01. 12. 2023 - 15:52
MIKE TYSON PREBIO IRITANTNOG LIKA U AVIONU : Ovaj se tek sad...
907
Shares
MIKE TYSON PREBIO IRITANTNOG LIKA U AVIONU :  Ovaj se tek sad sjetio šta se desilo

MIKE TYSON PREBIO IRITANTNOG LIKA U AVIONU : Ovaj se tek sad sjetio šta se desilo

01. 12. 2023 - 15:52
0
Shares

Čuveni bokser Mike Tyson je u aprilu 2022. godine snimljen kako u avionu udara 37-godišnjeg Melvina Townsenda. Iron Mike više nije mogao trpiti uvrede od ovog čovjeka i sve je odlučio riješiti šakama. Sada je Townsend odlučio tužiti Tysona i traži odštetu od 450.000 dolara.
Mike Tyson nije ni sjena nekadašnjeg 'divljaka' kakav je bio u mlađim danima. Danas 56-godišnja bokserska legenda živi mnogo mirnije, ali zna mu pući film kada se naspram njega nađu bezobrazni i bahati ljudi.
Takva scena mu se desila u avionu u aprilu prošle godine. 37-godišnji Melvin Townsend sjedio je iza Mikea Tysona i konstantno ga je uznemiravao, smatrajući da legendarni udarač neće reagovati.

Međutim, pogriješio. Mike je odlučio da iskoristi pesnice i serijom udaraca je nanio Townsendu lakše povrede na glavi.

Godinu i po dana kasnije 37-godišnjak je odlučio zatražiti odštetu od Tysona. Nije ga tužio, ali preko advokata zahtjeva isplatu od 450.000 dolara.
Ako Mike ne pristane na isplatu ovog novca, slučaj će završiti na sudu, što se i očekuje jer Iron Mike definitivno nema namjeru da isplati novac ovom čovjeku.

Mike Tyson: "Nije mi žao, ali pogriješio sam"
Mike Tyson je nakon incidenta dao kratak komentar na sve što se događali u avionu. Istakao je kako mu nije žao što je udario iritantnog Melvina, ali da se to nije trebalo dogoditi.

"Pogriješio sam. Ovako nešto nisam trebao dopustiti. Vratio sam se u svoje primitivno, dječje razdoblje. Nisam ga trebao udariti, ali iznervirao me je. Bio sam umoran i iznerviran. 

(sportsport.ba)

 

 

 

Učitaj još novosti