29. 11. 2023 - 09:45
JEDAN OD NAJZASLUŽNIJIH ZA ELIMINACIJU ZVEZDE OBJASNIO SVOJ...
907
Shares
JEDAN OD NAJZASLUŽNIJIH ZA ELIMINACIJU ZVEZDE OBJASNIO SVOJ IZBOR:

JEDAN OD NAJZASLUŽNIJIH ZA ELIMINACIJU ZVEZDE OBJASNIO SVOJ IZBOR: "Da su me željeli, selektor bi znao kako se zovem"

29. 11. 2023 - 09:45
0
Shares

Švajcarski reprezentativac srpskih korijena, Filip Ugrinić, kaže da ga je Fudbalski savez Srbije prekasno kontaktirao. Prvotimac Jang Bojsa je nakon pobjede nad Crvenom zvezdom (2:0) u Ligi šampiona govorio za srpske medije Najvažnije pitanje ticalo se odluke momka rođenog u Lucernu da nosi dres Švajcarske.

Ugrinić je debitovao na meču sa tzv. Kosovom, a upisao je i nastup protiv selekcije Rumunije.

– Jednostavno, ljudi iz Švajcarske su pričali sa mnom, to je prevagnulo. Srbija i ja nismo bili u kontaktu prethodnih mjeseci, to nije tačna informacija. Zvali su me dvije nedjelje prije reprezentativne pauze (utakmice protiv Bugarske prim.aut.), a ja sam se tada već odlučio da ću nositi dres Švajcarske. Kako bih vam rekao, neću ništa loše reći, ništa tu nije bilo protiv Srbije. Jednostavno, da su oni bili u kontaktu sa mnom, selektor Srbije bi znao kako se ja zovem – rekao je Ugrinić.

– Lijep je osećaj, jako važna utakmica. Žao mi je da nismo prošli i jedni i drugi. Ponovo su navijači Zvezde napravili sjajnu atmosferu. Želim im sve najbolje u budućnosti. Bilo je teško, ali kada se pogleda grupa, vidjelo se da će se između Zvezde i Jang Bojsa odlučivati ko ide u Ligu Evrope. Jeste mi žao, ali jednostavno, takav je fudbal – kazao je Ugrinić.

Ugrinić je, inače, navijač Zvezde kao i članovi njegove familije, a nakon meča u Beogradu je kazao da bi voluo jednom da zaigra za crveno-bijele, prenosi B92.

 

(srpska.info)

Učitaj još novosti