27. 11. 2023 - 09:06
NAJTEŽA NOĆ U KARIJERI ZA SRBINA: Provokacija koju su svi...
907
Shares
NAJTEŽA NOĆ U KARIJERI ZA SRBINA: Provokacija koju su svi vidjeli, a onda na kraju totalni haos (VIDEO)

NAJTEŽA NOĆ U KARIJERI ZA SRBINA: Provokacija koju su svi vidjeli, a onda na kraju totalni haos (VIDEO)

27. 11. 2023 - 09:06
0
Shares

Marko Dmitrović je imao sinoć očajno prvo poluvrijeme na meču Real Sociedada i Seville jer je prvo postigao autogol, a zatim je primio i golčinu. No, ono što mu je čini se najteže palo jeste provokacija igrača Sociedada nakon gola za 2:0, piše sportsport.ba.

Utakmica za Sevillu je očajno počela jer je klub iz Andaluzije već u trećoj minuti gubio sa 1:0, a tragičar je bio srbijanski reprezentativac Marko Dmitrović.

Niko na stadionu, pa ni Dmitrović nije očekivao da će Ander Barrenetxea skoro iz mrtvog ugla odakle je izvodio prekid šutirati ka golu i postići pogodak za 1:0.

Dmitrović je postavio dvojicu igrača u živi zid i čekao centaršut, no igrač Sociedada šutirao je u gol i uhvatio na spavanju srbijanskog golmana.

On je pokušao to da odbrani, ali je uspio tek da odbije loptu u svoju mrežu. Da stvar bude gora za njega La Liga je to okarakterisala kao Dmitrovićev auto-gol čime je njegova noćna mora na Anoeti počela.

Samo 20-tak minuta kasnije Sociedad je došao do drugog gola, a na scenu je stupio Umar Sadiq koji je postigao spektakularan pogodak za 2:0.

Dmitrović je bio potpuno nemoćan i bilo je jasno da to nije njegova noć. No, na tome se nije završilo jer ga je odlučio "bocnuti" i Mikel Merino koji se uhvatio za glavu nakon golčine Sadiqa, a potom se okrenuo ka Dmitroviću i nasmijao se.

Sevilla je uspjela da smanji na 2:1 u 60. minuti golom En Nesyrija nakon asistencije Pedrose, ali to je bilo sve od Andalužana jer su u finišu doživjeli pravi potop.

Naime, u 88. minuti ostali su bez dvojice igrača jer su crvene kartone dobili Sergio Ramos i Jesus Navas što je bila tačka na Sevillin meč večeras.

Ramos je dobio direktan crveni karton zbog žestokog prekršaja i činjenice da je bio zadnji igrač odbrane, dok je Navas "pocrvenio" jer je negodovao glavnom sudiji zbog takve odluke i na kraju je i on krenuo ka svlačionici za Ramosom.

Navas se nije mogao pomiriti s odlukom da je Ramos isključen i zbog dobacivanja i gestikulacijama rukama na kraju je sudija Ortiz isključio i kapitena Seville što je za goste bio konačan udarac.

Učitaj još novosti