24. 11. 2023 - 13:48
Legendarni borac odlučio raskrinkati The Rocka: "Lažeš i varaš...
907
Shares
Legendarni borac odlučio raskrinkati The Rocka:

Legendarni borac odlučio raskrinkati The Rocka: "Lažeš i varaš ljude"

24. 11. 2023 - 13:48
0
Shares

Nekadašnja MMA zvijezda Chael Sonnen odlučio je javno prozvati čuvenog kečera i glumca Dwaynea Johnsona, poznatijeg kao The Rock. Razlog je upotreba steroida. Dwayne Johnson jedan je od najpopularnijih glumaca i sportista svijeta. The Rock ima gotovo 400 miliona pratitelja širom svijeta i mnogi se dive njegovom izgledu.

Johnson tvrdi kako je njegovo tijelo nastalo od napornih treninga, dijeta i teretane, te da ne koristi steroide kako bi bio isklesan. Ipak, ta priča ne prolazi kod nekadašnje MMA zvijezde Chaela Sonnena.  Sonnen je odlučio javno prozvati The Rocka. On je uvjeren kako Johnson itekako koristi steroide i da su to radili svi u njegovoj porodici koji su bili poznati članovi WWE federacije.

"Upotreba steroida je nešto što 'The Rock' poriče. Isto je to radio njegov otac, njegovi stričevi. Apsolutno svi su tvrdili da ne koriste steroide", riječi su Sonnena koji ne vjeruje da je čuveni kečer čist.

"Ne bi tu bilo ništa sporno da se javno ne govori ljudima o nutricionistima, dijeti, treninzima", riječi su Sonnena koji je zatim usporedio Rocka s 'Liver Kingom', čovjekom koji je varao ljude kako mu je tijelo isklesano samo od treninga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

"Lažeš ljudima o onom kroz šta prolaziš je li tako? Čovjek je 'Liver King'. Ti si 'Liver King'. Radiš istu stvar što je i on", rekao je Sonnen.

Liver King obmanuo čitav svijet


Brian Johnson, poznatiji kao Liver King, obmanuo je čitav svijet snimcima koje je objavljivao na društvenim mrežama.

On je promovisao zdrav život u prirodi, jeo je sirovo meso, no ispostavilo se da je njegovo tijelo nastalo od brojnih steroida koje je unosio u sebe.

Liver King je prije nekoliko mjeseci raskrinkan. Odmah je priznao da je koristio steroide i tražio je oprost od svih koji su ga pratili.  zvinjavam se. Sje*ao sam stvar. Sram me je i stid jer sam lagao i prevario mnoge ljude. Da, koristio sam steroide i trenutno sam na steroidima. Lagao sam da ih ne koristim. Ne mogu vam opisati koliko mi je žao", poruka je Liver Kinga.

Za razliku od njega The Rock nema namjeru priznati ništa. On i dalje tvrdi kako je čist i da mu je tijelo isklesano čisto zbog onog što radi i kako trenira.

 

(sportsport.ba)

Učitaj još novosti