23. 11. 2023 - 15:43
TEKTONSKI POREMEĆAJ! Müller stiže u Premier ligu i to kod...
907
Shares
TEKTONSKI POREMEĆAJ! Müller stiže u Premier ligu i to kod trenera koji ga

TEKTONSKI POREMEĆAJ! Müller stiže u Premier ligu i to kod trenera koji ga "OČAJNIČKI" želi u svom velikanu

23. 11. 2023 - 15:43
0
Shares

Njemački nogometaš Thomas Müller polako, ali sigurno svoju epizodu na Allianz Areni privodi kraju nakon što je postalo jasno kako neće doći do produženja saradnje sa Bayernom. Müller je već u poznim igračkim godinama i vrijeme je za nove naraštaje, pa ugovor koji ima do kraja aktuelne sezone izvjesno neće biti produžen.

No, njemački mediji navode kako se i pored toga Nijemcu smiješi još jedan i više nego zavidan transfer s obzirom kako ga želi trener velikana iz Premier lige.

Manchester United nudi Mülleru veteranski ugovor jer Erik ten Hag očajnički želi iskusno rješenje u napadu ‘Crvenih đavola’ s obzirom da golobradi momci u vrhu formacije imaju još mnogo toga za naučiti.

Engleski velikan praktično već godinama želi iskusnog Nijemca, a sada će imati jedinstvenu priliku, da bar na jednu sezonu dobiju njegove usluge sa čovjekom koji ga sjajno poznaje.

Ukoliko pregovori oko nastavka saradnje sa Bayernom i službeno propadnu, United još u januaru kreće po potpis 34-godišnjaka. Koliko će to biti dobar potez, ostaje da vidimo.

 

(sportam.info)

Učitaj još novosti