19. 11. 2023 - 14:53
SPREMAN ZA NOVE IZAZOVE: Čovjek od 100 miliona počinje novu...
907
Shares
SPREMAN ZA NOVE IZAZOVE: Čovjek od 100 miliona počinje novu karijeru - Niko nije ni sumnjao u ono što će raditi

SPREMAN ZA NOVE IZAZOVE: Čovjek od 100 miliona počinje novu karijeru - Niko nije ni sumnjao u ono što će raditi

19. 11. 2023 - 14:53
0
Shares

Zvijezda Manchester Cityja Jack Grealish (28) već se sprema za igračku penziju i odlučio je odabrati posao za budućnost. Želja mu je da postane DJ. Jack Grealish odlučio je u budućnosti partijati kao nikad ranije. Iako je zvijezda Manchester Cityja prepoznatljiv po ludim pijankama i uništavanju od alkohola, još uvijek mu nije dovoljno, pa će i nakon karijere biti dio ekipe za ludovanje.

Noćni klubovi će tek da ga upoznaju. Jack je po završetku igračke karijere odlučio postati DJ i spreman je za lud provod u narednim godinama.

"Počeo sam s predavanjima za posao DJ-a. Ime mi je DJ Grealo", riječi su Grealisha, ali je priznao kako mu na početku ništa nije jasno i da to nije lagan posao.

"Počeo sam s časovima prije dvije sedmice. Preteško je. Tri sata sam bio unutra, izašao sam i nisam imao pojma o onom što sam učio", iskren je Grealish. pak, nema dileme da će se maksimalno potruditi da u narednim godinama odradi školu kako treba i da će noćni klubovi biti mjesto gdje će ga često fanovi moći vidjeti.

slikaaa

Vjerovatna destinacija 'nastavka karijere' je Ibiza. Tamo su uvijek najluđe zabave, a on je odlučio da većinu vremena provodi tamo.

Odlazak Jack Grealisha očigledno je veoma blizu. Vjerovatno ćemo ga gledati na velikoj sceni još nekoliko godina i vidjet ćemo kada će mu dosaditi da igra fudbal.

 

(sportsport.ba)

Učitaj još novosti