15. 11. 2023 - 17:35
PETR ČEH PREŠAO NA POZAJMICU U HOKEJAŠKI KLUB IZ BELFASTA:...
907
Shares
PETR ČEH PREŠAO NA POZAJMICU U HOKEJAŠKI KLUB IZ BELFASTA: Bivši golman potpisao kratkoročni ugovor

PETR ČEH PREŠAO NA POZAJMICU U HOKEJAŠKI KLUB IZ BELFASTA: Bivši golman potpisao kratkoročni ugovor

15. 11. 2023 - 17:35
0
Shares

Bivši fudbalski golman Petr Čeh potpisao je kratkoročni ugovor o pozajmici sa hokejaškim klubom Belfast džajants, saopštio je taj klub iz Sjeverne Irske.

Bivši golman Čelsija i Arsenala koji je osvojio četiri titule u Premijer ligi, Ligu šampiona i pet trofeja FA kupa tokom 20-godišnje fudbalske karijere, potpisao je ugovor o pozajmici zamjeniće u ekipi povređenog igrača, preneo je Jurosport.

Čeh je fudbalsku karijeru završio 2019. godine i od tada je igrao hokej za engleskog trećeligaša Oksford siti stars, u Nacionalnoj ligi hokeja na ledu.

On će sada privremeno igrati u jačoj ligi, za aktuelne šampione Belfast džajantse i imaće pravo nastupa u utakmicama protiv Šefild stilersa i Mančester storma, u subotu i nedjelju.

"Petr je trofejni sportista koji zna šta je potrebno igrati na vrhunskom nivou. Cjenimo podršku Oksford siti starsa i Petra. Njegova podrška tokom ove pozajmice biće neprocenjiva", rekao je trener Belfast džajantsa Adam Kif.

Čeh je početkom godine igrao za Džajantse u humanitarnoj utakmici protiv Dnjepra u kojoj je prikupljeno više od 65.000 funti kako bi se pomogao ukrajinski hokej.

Džajantsi su izgubili četiri puta u poslednjih pet utakmica u Elitnoj ligi.

(kurir.rs)

Učitaj još novosti