06. 11. 2023 - 15:38
U TikTok izazovu birao najboljih 11 ikad, na kraju se pojavila...
907
Shares
U TikTok izazovu birao najboljih 11 ikad, na kraju se pojavila zastava Hrvatske, A ONDA NEOČEKIVANO (VIDEO)

U TikTok izazovu birao najboljih 11 ikad, na kraju se pojavila zastava Hrvatske, A ONDA NEOČEKIVANO (VIDEO)

06. 11. 2023 - 15:38
0
Shares

Luis Nazario de Lima poznatiji kao Ronaldo je za mnoge najbolji napadač u historiji fudbala, a njegove majstorije i golovi se i danas prepričavaju. Brazilac je nedavno učestvovao u TikTok izazovu gdje je birao najboljih 11, a na ekranu se na kraju pojavila i zastava Hrvatske. Ronaldo je u igračkoj karijeri osvojio skoro sve što je mogao kako na klupskom tako i na reprezentativnom nivou. No, sigurno da bi ostvario i još veće uspjehe da nije doživio dvije teške povrede koljena.

Međutim, zbog legendarnog Brazilca mnogi su zavoljeli fudbal i kopirali poteze koje fudbal prije toga nije vidio. Ronaldo već više od deset godina uživa u penziji i dalje je u fudbalu. Često se pojavljuje i na društvenim mrežama, a trenutno je glavna tema video na TikToku jer je Brazilac učestvovao u zanimljivom izazovu.

Naime, na osnovu zastava koje su izabrane slučajnim odabirom Ronaldo je imao zadatak da izabere najboljih 11 svih vremena, te ekipa koju je na kraju "složio" je zaista fantastična. Nakon toga Ronaldo je nastavio izazov, a u ekipu je na osnovu zastava koje je dobio još dodao Gigija Buffona, Laurenta Blanca, Franza Beckenbauera, Davida Beckhama, Andresa Iniestu, Kevina de Bruynea, Pelea i Lionela Messija.

Na kraju jedino upraženjeno mjesto ostalo je za igrača u defanzivi, a zanimljivo da je potom Ronaldo dobio zastavu reprezentacije Hrvatske.

Očekivalo se da će izabrati nekog defanzivca iz naše susjedne zemlje, no Ronaldo je sve iznenadio jer se odlučio za Luku Modrića, te je potom dodao da on može igrati i na bekovskoj poziciji.

@10starballer Ronaldo chooses his classic XI from the countries given , rate his team from 1-10? Who would u change? #messi #ronaldo #nizario #legend #football #fyp #footballtiktok #foryou #foryoupage  original sound - Karaaa.77

 

(sportspot.ba)

Učitaj još novosti