01. 11. 2023 - 22:34
Katastrofalne vijesti za Neymara. Poznato je koliko će...
907
Shares
Katastrofalne vijesti za Neymara. Poznato je koliko će Brazilac biti izvan nogometa

Katastrofalne vijesti za Neymara. Poznato je koliko će Brazilac biti izvan nogometa

01. 11. 2023 - 22:34
0
Shares

NEYMAR će u četvrtak biti podvrgnut operaciji u Belo Horizonteu u Brazilu, dva tjedna nakon teške ozljede koljena, objavila je Brazilska nogometna federacija u priopćenju za javnost u srijedu.

"Tim doktora Rodriga Lasmara, glavnog liječnika muške selekcije Brazila, bit će odgovoran za operaciju u bolnici Mater Dei u Belo Horizonteu", rekao je CBF.

Brazilski broj 10 je 17. listopada doživio rupturu prednjih križnih ligamenata i meniskusa lijevog koljena tijekom poraza od Urugvaja u Montevideu (2:0) u južnoameričkim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2026. godine. Teren je napustio u suzama i na nosilima.

Nedostupnost napadača kojeg je nedavno angažirao saudijski klub Al-Hilal nije precizirana, ali u pravilu su potrebni dugi mjeseci rehabilitacije za ponovno igranje nakon takve ozljede. Procjena je da će Brazilac biti čak deset mjeseci izvan terena. 

Video koji kruži brazilskim medijima prikazuje 31-godišnjeg Neymara kako stiže u zračnu luku Belo Horizonte u srijedu, hodajući na štakama. Neymara je već operirao doktor Lasmar u istoj bolnici 2018. godine, nakon teške ozljede stopala s Paris SG-om.

Učitaj još novosti