30. 10. 2023 - 19:05
Bajern želi Musialu do kraja karijere, ugovor i za Neuera
907
Shares
Bajern želi Musialu do kraja karijere, ugovor i za Neuera

Bajern želi Musialu do kraja karijere, ugovor i za Neuera

30. 10. 2023 - 19:05
0
Shares

Generalni direktor Bajerna, Jan-Christian Dreesen, rekao je da su svi čelnici kluba poželjeli da Jamal Musiala ostane u dresu minhenskog kluba do kraja karijere. Još je dodao da trenutno radi na obnavljanju ugovora talentovanog veziste, ali i golmana i kapitena Manuela Neuera, prenosi N1 Sport.

Musiala (20), koga smatraju jednim od najperspektivnijih fudbalera Njemačke, ima ugovor sa Bavarcima do juna 2026. godine, ali je već predmet interesovanja drugih velikih klubova na kontinentu.

Dreesen je u nedelju , u intervjuu za „Bayerischer Rundfunk TV“, istakao da bi volio da potpiše ugovor sa Musialom do kraja njegove karijere.

“Jamal je već postao fantastičan fudbaler. Posjeduje nevjerovatne kvalitete, toliko veliki potencijal i mogućnost za nadgradnju posjeduje u sebi, da samo moramo da ga zadržimo, što je duže moguće”, kaže Dreesen.

Njegova izjava je došla samo nekoliko dana posle slične priče predsednika Bavaraca Herberta Hajnera.

“Jamal ima ugovor sa nama do 2026. godine i vrlo dobro zna šta ima u Bayernu, i to da su mu sva vrata uvijek otvorena. Volio bih da bude sa nama što je duže moguće, dugo, maksimalno dugo… Međutim, u ovom trenutku nijednoj strani ugovora se ne žuri sa novim ugovorom”, rekao je Heiner za list „Abendzeitung“.

Učitaj još novosti