28. 10. 2023 - 22:32
Modriću se divi i medij blizak Barceloni: Pokvario je zabavu...
907
Shares
Modriću se divi i medij blizak Barceloni: Pokvario je zabavu Rolling Stonesima

Modriću se divi i medij blizak Barceloni: Pokvario je zabavu Rolling Stonesima

28. 10. 2023 - 22:32
0
Shares

Real je u 11. kolu La Lige na Olimpijskom stadionu u Barceloni pobijedio Barcu 2:1. Barca je povela golom Ilkaya Gundogana u 6. minuti. Izjednačio je Jude Bellingham u 68. minuti, a Englez je zabio za pobjedu Reala u 92. minuti. Asistirao mu je Luka Modrić.

Modrić je u ovoj utakmici postao najstariji nogometaš Reala koji je ikad nastupio u El Clasicu. Osim ovog rekorda, Modrić je došao do još jednog jubileja, upisao je 500. utakmicu za Real od dolaska u Madrid. Posebne riječi hvale za Modrićev nastup imao je katalonski Mundo Deportivo, medij blizak Barceloni.

"Neumorni Luka Modrić... Real Madrid svoj uspjeh ne duguje samo sjajnim igrama mlade engleske zvijezde Bellinghama, već i nogometu zadarskog genijalca. S Modrićem je postalo jasno da stari rokeri nikad ne umiru", pišu Katalonci pa dodaju:

"Hrvatski reprezentativac, koji u ovoj sezoni nema minutažu kakvu bi priželjkivao, pokvario je Barcinu zabavu Rolling Stonesa, prisutnih u loži. Odlučnim izlaskom na travnjak Modrić je pridonio povratku momčadi Carla Ancelottija." prenosi Index.hr

Učitaj još novosti