21. 10. 2023 - 09:17
Španci otkrili kako Realova svlačionica doživljava Modrića: On...
907
Shares
Španci otkrili kako Realova svlačionica doživljava Modrića: On im je puno više od saigrača

Španci otkrili kako Realova svlačionica doživljava Modrića: On im je puno više od saigrača

21. 10. 2023 - 09:17
0
Shares

Luka Modrić nije zadovoljan u Real Madridu. 

Kad je ljetos potpisao novi ugovor na godinu dana odbivši silne milione iz Saudijske Arabije, hrvatski kapiten nije očekivao da će preko noći pasti u drugi plan.

Postao je žrtva smjene generacija, koja se kad-tad morala dogoditi. Carlo Ancelotti je dao prednost mlađim igračima, a Modrića i Kroosa, koji su ne tako davno činili okosnicu moćnog veznog reda, preselio na klupu.

O tome je javno progovorio na reprezentativnom okupljanju, što se brzinom munje proširilo do Madrida i španskih novinara, no sasvim je otvoreno priznao da prihvata takvu situaciju.

To ne znači da se Modrić posve predao, borit će se za svoje mjesto u prvom sastavu, no sasvim sigurno nikad nije i neće praviti probleme u svlačionici zbog svog statusa, tvrdi španski novinar Jesus Gallego iz AS-a pa dodaje da hrvatski kapiten ima status božanstva u madridskoj svlačionici.

Mlađi igrači ga više doživljaju kao oca, nego kao zvijezdu, a i on sam sebi nikad ne dopustio da bude ohol prema Realovim mladićima:

“U svlačionici on je bog, puno više od suigrača. Podsjetimo dok je Modrić igrao u prvoj ligi, neki poput Bellinghama još se nisu ni rodili. Kad je osvojio svoju prvu Ligu prvaka, veliki dio momaka nisu bili čak ni tinejdžeri, imali su ga na naljepnicama u albumima, igrali su s njim FIFA-u”, piše španski novinar pa dodaje da bi Modrić u sadašnjem sistemu Reala trebao imati odlučujuću ulogu ulaskom s klupe, i u ključnim trenucima susreta prenosi N1 Sport.

Učitaj još novosti