03. 10. 2023 - 16:48
TEŠKO POVRIJEĐENI GOLMAN SE OGLASIO PRVI PUT: Horor povreda...
907
Shares
TEŠKO POVRIJEĐENI GOLMAN SE OGLASIO PRVI PUT: Horor povreda protiv Ajaksa, pa poruka saigračima!

TEŠKO POVRIJEĐENI GOLMAN SE OGLASIO PRVI PUT: Horor povreda protiv Ajaksa, pa poruka saigračima!

03. 10. 2023 - 16:48
0
Shares

Poslije teške povrede koju je dobio u toku utakmice, golman Etijen Vasen oglasio se na društvenim mrežama i otkrio u kakvom je stanju.

Golman RKC Valvajka, Etijen Vasen teško je povređen na utakmici protivAjaksa u sedmom kolu holandske lige, kada je poslije sudara sa napadačem Brajanom Brobijem ostao da leži nepomično na travi, dok nije došla hitna pomoć. Nekoliko dana posle incidenta oglasio se Vasen i zahvalio se svima na podršci.

"Dragi članovi kluba, kolege i navijači, prije svega bih želio da se zahvalim medicinskom osoblju u Ajaksu i osoblju hitne pomoći na brzom i ispravnom postupanju. Vidim da mi podrška stiže sa svih strana. Ovom prilikom zahvaljujem svima koji saosjećaju sa mnom i mojom porodicom, izuzetno cijenimo podršku", rekao je Vesen. U ponedeljak je imao kratak video poziv sa saigračima iz kluba, koji su na terenu odreagovali tako što su zastorima zaštitili golmana od kamera, da se ne bi vidjelo šta se dešava na terenu.

"Bilo je jako lijepo opet ih sve vidjeti. Prvo razdoblje mog oporavka sastoji se od odmora. Zbog toga neću moći da odgovorim na sve poruke u narednom periodu. Za sad je važno da se fokusiramo na utakmicu protiv Almere sitija sljedeće subote. Kao članovi RKC hajde da pružimo ekipi veliku podršku. Imam puno povjerenje u saigrače, oni će se sljedeće subote boriti za pobjedu! Vidimo se uskoro", zaključio je Vasen.

Podsjetimo, na utakmici između Vaviljka i Ajaksa, Vasen je poslije intervencije u 86. minutu ostao da leži na travi nakon sudara sa igračem protivničkog tima. Ajaks je imao prednost od 3:2 kada je Brobi dobio pas u prostor i krenuo je ka golu, međutim Vasen je istrčao i pokušao da skrati ugao. Tom prilikom došlo je do sudara dvojice fudbalera koji je na kraju loše završio po igrača Valvajka. Utakmica je zvanično prekinuta odmah nakon duela.

Učitaj još novosti