01. 10. 2023 - 13:09
BUUUUM, MA KAKVA SAUDIJSKA ARABIJA, OVO JE BOMBETINA GODINE!...
907
Shares
BUUUUM, MA KAKVA SAUDIJSKA ARABIJA, OVO JE BOMBETINA GODINE! Modrić u Hrvatskoj večerao s 'velikom facom' - poziv najvećeg ikad se ne odbija

BUUUUM, MA KAKVA SAUDIJSKA ARABIJA, OVO JE BOMBETINA GODINE! Modrić u Hrvatskoj večerao s 'velikom facom' - poziv najvećeg ikad se ne odbija

01. 10. 2023 - 13:09
0
Shares

Luka Modrić (38) polako gubi svoj status u madridskom Realu i nije u prvom planu kod Carla Ancelottija. To bi moglo značiti i njegov skori odlazak iz kluba, možda već početkom naredne godine, a njegov novi tim trebao bi biti Inter Miami. Legendarni Predrag Mijatović otkriva kako je Modrić već obavio pregovore s prvim čovjekom američkog kluba Davidom Beckhamom.

Luka Modrić igra sve manje kod Carla Ancelottija. Već dvije prvenstvene utakmice zaredom je odgledao s klupe i sve su veće priče o nezadovoljstvu hrvatskog veznjaka.

To nezadovoljstvo pokušat će iskoristiti drugi timovi. Usprkos tome što ima 38 godina, brojni timovi bi ga rado vidjeli u svojim redovima, a legendarni Predrag Mijatović otkriva informacije koje nisu bile dostupne javnosti u prethodnom periodu.

Čuveni crnogorski fudbaler tvrdi da Luka ima brojne ponude iz SAD-a. Neke je odbio, ali činjenica da ga je Lionel Messi lično pozvao u Inter Miami mogla bi dovesti do njegovog prelaska u ovaj tim.

"Modrić u MLS-u? Da, dobio je brojne ponude iz Sjedinjenih Američkih Država. Zvalo ga je dosta tima, a jedan naročito. Messi je lično tražio da dođe u Inter Miami. Imao je i ogromnu ponudu iz Saudijske Arabije, ali je tad odlučio ostati u Madridu", rekao je Predrag Mijatović.

Zatim je Mijatović otkrio da se Luka prije nekoliko dana sreo s prvim čovjekom Intera Davidom Beckhamom.

"Prije nekoliko dana Modrić se sreo s Beckhamom u Hrvatskoj. Večerali su skupa", rekao je Mijatović.

Ako bi potpisao za Inter Miami Luka Modrić bi postao dio zaista fenomenalne ekipe koju predvodi jedan od najboljih fudbalera svih vremena Lionel Messi.

Ovaj tim koji je u vlasništvu Davida Beckhama, odnosno grupacije u kojoj on ima glavnu riječ, proteklih mjeseci je dovela još nekoliko velikih imena među kojima su još Sergio Busquets i Jordi Alba.

Čuveni Englez očigledno želi napraviti tim snova u Miamiju. Pored svih zvijezda i Modrića, klub se povezuje i s Luisom Suarezom i vidjet ćemo šta će se desiti u narednom periodu i hoće li Luka zaista završiti u SAD.

Luka Modrić je od 2012. godine član Real Madrida. S Kraljevima je uzeo sve što je mogao, a oni su mu pomogli da dođe do trofeja najboljeg fudbalera svijeta 2018. godine.

Ove sezone mu baš ne ide prema planovima, pa je rastanak s Realom nikad bliži.

Učitaj još novosti