30. 09. 2023 - 10:36
PAS PREKINUO MEČ I NAPRAVIO ŠOU! Komične scene na terenu,...
907
Shares
PAS PREKINUO MEČ I NAPRAVIO ŠOU! Komične scene na terenu, obezbjeđenje nije moglo da ga stigne (VIDEO)

PAS PREKINUO MEČ I NAPRAVIO ŠOU! Komične scene na terenu, obezbjeđenje nije moglo da ga stigne (VIDEO)

30. 09. 2023 - 10:36
0
Shares

Pas je prekinuo utakmicu u Meksiku, a radnici obezbjeđenja imali su velike probleme da ga stignu.

Na fudbalskim mečevima obično se piše o potezima igrača, golovima, akcijama, promašajima ili nečemu sličnom. Međutim, ponekad se desi i neka potpuno neočekivana situacija. Tako je bilo na utakmici meksične lige između Oaksake i Doradosa gde je pas utrčao na teren i prekinuo utakmicu.

Počela je nadoknada meča i kada je golman uhvatio loptu pas je utrčao na teren i krenuo da skače na čuvara mreže. On mu je prepustio loptu, a pas je uzeo i krenuo je da pravi šou. Radnici obezbjeđenja odmah su ušli i pokušali da ga sklone. Nisu u tome uspjeli, bar ne u prvi mah. Počeli su da ga jure po cijelom terenu, onda se uključilo i još nekoliko ljudi, među njima su bili i igrači. Jedan od njih uspio je da uhvati kuče koje je uspješno izbjegavalo sve njihove "zamke" jedno vreme.

Što se samog susreta tiče sve je bilo riješeno mnogo prije ulaska psa. Oaksaka je lako i ubjedljivo slavila (4:0). Pitanje pobjednika riješeno je već u prvom poluvremenu, a Oaksaka je tako došla do treće pobjede u sezoni, ima 12 bodova, dok je Dorados posljednji na tabeli sa šest poena. "Dobili smo novo pojačanje, čim prođe medicinske preglede biće i zvanično predstavljanje", poručili su iz Oaksake na društvenim mrežama uz fotografiju psa koji je prekinuo meč.

 

Učitaj još novosti