28. 09. 2023 - 23:46
BOOM! Zidane u nevjerovatnom projektu preuzima klupu najdražeg...
907
Shares
BOOM! Zidane u nevjerovatnom projektu preuzima klupu najdražeg kluba i velikana s kojim će pokoriti ‘sve redom’

BOOM! Zidane u nevjerovatnom projektu preuzima klupu najdražeg kluba i velikana s kojim će pokoriti ‘sve redom’

28. 09. 2023 - 23:46
0
Shares

Legendarni Zinedine Zidane već je više od dvije godine bez posla nakon što je napustio Real Madrid, no vrlo brzo bi se to moglo promijeniti.

Podsjećanja radi, a svima je itekako poznato, popularni ‘Zizou’ je s Realom osvojio sve što je mogao, dok je ‘Kraljeve’ trenirao u dva mandata. No, 2021. godine odlučio je napustiti Santiago Bernabeu kada je umjesto njega stigao Carlo Ancelotti.

Zidane je navodno u bliskoj prošlosti odbijao raznorazne ponude koje su stizale na njegovu adresu. Ipak, sada je na putu da prihvati jednu zaista nevjerovatnu ponudu i sjajan projekat.

Naime, u francuskom Marseilleu se sprema nešto ogromno, dok se u centru novog i spektakularnog projekta nalazi upravo 51-godišnji francuski stručnjak.

Bogataši iz Saudijske Arabije spremaju se uveliko na kupovinu giganta sa Velodromea koji se trenutno nalazi u ozbiljnoj krizi. Naravno, njihovim dolaskom stižu i silni milijuni koji bi klubu pomogli da se vrati u sami vrh francuskog, ali i evropskog nogometa.

Iako nikada nije nastupao za Marseille, Zidane je rođen u tom gradu i veliki je navijač ovog velikana od malih nogu, pa bi ovo bio poseban spoj.

Učitaj još novosti