28. 09. 2023 - 09:21
Ova fotografija nastala je prije šest godina. Evo zašto je sad...
907
Shares
Ova fotografija nastala je prije šest godina. Evo zašto je sad svi dijele!

Ova fotografija nastala je prije šest godina. Evo zašto je sad svi dijele!

28. 09. 2023 - 09:21
0
Shares

Manchester City nije se uspio plasirati u osminu finala Liga kupa. Nakon osam uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima, City je gostovao na St. James Parku na kojem je pred 59.000 navijača bolji bio Newcastle. Za konačnih 1:0 i plasman Newcastlea u osminu finala natjecanja zabio je Alexander Isak. Unatoč mnogim zvijezdama u Cityjevoj momčadi i unatoč tome što nije zaigrao u utakmici, tema dana postao je Micah Hamilton.

Njega je Pep Guardiola prvi put uključio u prvu momčad Manchester Cityja i tako najavio njegov dolazak u momčad punu zvijezda. Društvene mreže odmah je preplavila ista fotografija, a klub je manje upoznatima otkrio o kome je riječ. Fotografija koja se dijeli prikazuje Guardiolu sa skupljačem lopti. Nastala je prije šest godina na utakmici Cityja protiv Crystal Palacea, a prikazuje jednog od najvećih trenera svih vremena kako šapće dječaku. Tinejdžer s fotografije je danas 19-godišnji Hamilton.

Hamilton je rođen u Manchesteru i u Cityjevom je pogonu od njegove U-9 momčadi. Igra na poziciji ofenzivnog veznog, a posebno se isticao u klupskoj U-18 momčadi za koju je u 29 utakmica zabio 12 i asistirao za osam golova. Kao član U-21 momčadi na učinku je od 25 utakmica, četiri gola i šest asistencija, prenosi Index.hr.

Učitaj još novosti