27. 09. 2023 - 10:50
SRBIJANAC PROVOCIRA "Bosance ne mogu očima, frižider za...
907
Shares
SRBIJANAC PROVOCIRA

SRBIJANAC PROVOCIRA "Bosance ne mogu očima, frižider za sladoled je okretniji od Džeke"

27. 09. 2023 - 10:50
0
Shares

Izjava o reprezentaciji BiH kontroverznog Srbina koji je prokockao sve na kokain, alkohol i prostitutke je ponovo aktuelna na društvenim mrežema. Za bh. fudbalere je između ostalih rekao da igraju dosadan fudbal te da je Edin Džeko izuzetno spor.

Fudbalska reprezentacija BiH ne prolazi kroz svoj najbolji period, tačnije već duže od godinu dana Savez luta sa svojim odlukama što se odražava na terenu u vidu poprilično slabih rezultata.

Velika takmičenja prolazi jedna za drugim, naredno na programu je Evropsko prvenstvo u Njemačkoj, kvalifikacije su praktično gotovo, a preostala šansa popularnim Zmajevima je baraž u martu.

I na Euro 2020. BiH se mogla plasirati kroz baraž, a prvi rival u play-offu bila je Sjeverna Irska koja je na Grbavici slavila boljim izvođenjem penala.

Prije nekoliko dana na internetu je osvanuo snimak prognoze Saše Ćurčića pred duel igran početkom oktobra 2020. godine.

Kontorverzni Srbin je u podrugljivom tonu govorio o reprezentaciji BiH i iznio je sulude kritike na račun Edina Džeke.

"Ovdje će biti jedna izuzetno dosadna utakmica, jer Bosanci tako igraju, jedan izuzetno dosadan fudbal, ne mogu da ih gledam očima."

"Onaj Džeko je kao frižider, Frikomov frižider za sladoled je brži okretniji od njega, dok se on okrene ja kupim dvije vekne hljeba, odradim Naomi Campbell i zabijem dva gola. Ništa, ovo je jedna šljiva dženerika 0:0."

Ćurčić je 90-ih godina bio jedan od najvećih srpskih talenata i zarađivao je ogroman novac igrajući u Premiershipu, prije svega za Crystal Palace.

Van terena je volio da se ludo zabavlja i provodi, pa je sve to utjecalo na njegovu karijeru, a svojevremeno je izjavio da je sve potrošio na dro.gu, alkohol i žene.

"Sav zarađeni novac u fudbalu sam potrošio na drogu, prostitutke i alkohol. Bio sam na ulici, bio sam skitnica i mjesec dana se nisam kupao...", naveo je on.

"Tokom devedesetih svaka druga manekenka je bila sa mnom. Nikada nisam platio za seks, radije bih se ubio neko to uradio. Nisam nikad ni s prostitutkom bio, a ni sa starletom punom silikona."

Već godinama živi u Engleskoj, a redovno promoviše svoje političke simpatije prema predsjednicima Rusije, odnosno Srbije, Vladimiru Putinu i Aleksandru Vučiću.

 


Sportsport.ba

Učitaj još novosti