27. 09. 2023 - 08:42
"PONUĐEN NAM JE MADAR, ODMAH SMO ZVALI ŽELJKA OBRADOVIĆA"...
907
Shares

"PONUĐEN NAM JE MADAR, ODMAH SMO ZVALI ŽELJKA OBRADOVIĆA" Otkrivena pozadina šokantnog odlaska mlade zvijezde iz Partizana!

27. 09. 2023 - 08:42
0
Shares

Generalni direktor Fenerbahčea Derja Janije otkrio je nepoznate detalje šokantnog transfera Izraelca Jama Madara u turski klub.

Navijače Partizana u julu je šokirala vijest da Euroligina "Zvijezda u usponu" napušta klub i prelazi kao slobodan igrač u redove Fenerbahčea. Način na koji je otišao iz kluba jako je zabolio sve u Partizanu, jer se od maldog Izraelca mnogo očekivalo ove sezone.

Talentovani Izraelac imao je ugovor s Partizanom na još godinu dana (dva plus jedan), a očekivalo se da ga i produži, pošto su obe strane bile zadovoljne kako se odvijala igračka priča i napredak mladog plejmejkera.

Međutim, iznenada je prekinuo saradnju sa crno-bijelima koji su tako ostali i bez obeštećenja za ovaj transfer.

Slučaj je završio na sudu, a Partizan je zbog svega što se izdešavalo riješio da prekine saradnju sa poznatim košarkaškim menadžerom Miškom Ražnatovićem.

Generalni direktor Fenerbahčea Derja Janije tvrdi da nema ništa sporno u ovom transferu.

"Madar je imao određeni proces u ugovoru sa svojim klubom. Nama je ponuđen kao slobodan igrač. Naš trener Itudis odmah je direktno kontaktirao Željka Obradovića. Nismo uradili ništa nelegalno. Dodali smo u naš tim slobodnog igrača", rekao je Janije.

 


Kurir sport

Učitaj još novosti