26. 09. 2023 - 21:29
Zvijezda Liverpoola stavila Modrića na posljednje mjesto i...
907
Shares
Zvijezda Liverpoola stavila Modrića na posljednje mjesto i razbijesnila Hrvate: “Ne zna ni izgovoriti njegovo ime…”

Zvijezda Liverpoola stavila Modrića na posljednje mjesto i razbijesnila Hrvate: “Ne zna ni izgovoriti njegovo ime…”

26. 09. 2023 - 21:29
0
Shares

Alexis Mac Allister nedavno je ostvario transfer karijere i potpisao za Liverpool. Ovaj argentinski nogometaš proživljava najbolje dane u karijeri.

Prošle godine postao je svjetski prvak u nogometu na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a u polufinalu je igrao i protiv Hrvatske.

Argentinci su taj dvoboj dobili 3:0, a Alexis Mac Allister je imao i nekoliko duela s Lukom Modrićem, jednim od najboljih veznjaka današnjice.

Spomenuti Argentinac u intervjuu za Goal malo je podcijenio kapitena Vatrenih. Englezi su mu dali tri imena koje je morao rangirati.

Dobio je Iniestu, De Bruynea i Modrića. Slavni Španac mu je najbolji, reprezentativac Belgije drugi, a Modrića je stavio tek na treće mjesto.

Najbolje od svega, Modrića je izgovorio kao Modrik, što je izazvalo nezadovoljstvo kod navijača reprezentacije Hrvatske.

Ipak, treba priznati da je Modrić po individualnim priznanjima zaslužio puno veće poštovanje kod veznjaka Liverpoola. Kapiten Vatrenih osvojio je pet puta Ligu prvaka, dvije svjetske medalje s reprezentacijom, bio je najbolji nogometaš svijeta prema UEFA-i i jedini je od spomenutog trojca osvojio Zlatnu loptu.

Veznjak Real Madrida prvi je nogometaš koji je prekinuo dominaciju Messija i Ronalda i jedini u historiji nogometa koji je u jednoj godini osvojio Zlatnu loptu za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva, Zlatnu loptu za najboljeg nogometaša godine i UEFA-inu nagradu za najboljeg u Evropi, a s 38 godina šesti se put našao u izboru za Zlatnu loptu, prenosi N1 Sport.

Učitaj još novosti