19. 09. 2023 - 12:26
Svi sada bruje o snimku: MMA borac došao kod trenera (50),...
907
Shares
Svi sada bruje o snimku: MMA borac došao kod trenera (50), pretukao ga i objavio sve na internetu

Svi sada bruje o snimku: MMA borac došao kod trenera (50), pretukao ga i objavio sve na internetu

19. 09. 2023 - 12:26
0
Shares

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak dogovorene tučnjave između turskog MMA borca Kaana Kazgana i tamošnjeg fitness i bodybuilding trenera Savasa Cebecija.

Kazgan i Cebeci su neko vrijeme prozivali jedan drugog na društvenim mrežama, a sada su se konačno našli licem u lice i "riješili stvari".

Pojavio se snimak njihovog fizičkog obračuna koji je pratio određeni broj ljudi, a milioni su kasnije sve to mogli vidjeti na snimku koji je objavio upravo MMA borac, čije postupke mnogi ne mogu da opravdaju jer je "nasilnički pretukao 50-godišnjaka i time se hvalio".

Savas Cebeci, koji vodi fitnes programe na društvenim mrežama i ima mnogo pratitelja, u jednom od svojih videa je prozvao MMA borca: "Niko od 70 kilograma ne može me pobijediti, čak i ako je svjetski prvak."

Profesionalni borac Kaan Kazgan podijelio je potom slike svog odlaska na borbu na svom profilu na društvenim mrežama uz riječi "Dolazim".

Na snimku se moglo vidjeti kako je MMA borac ipak bio mnogo jači, pa je ostavio krvavog Cebecija, koji je bio potpuno nemoćan u ovoj borbi na nekoj od travnatih površina u turskom gradu Tuzla.

"Imao sam meč sa Kaanom i on je pobijedio. Čestitam mu", poručio je nakon borbe vidno pretučeni 50-godišnji trener.

Kaan Kazgan je rođen u Sakaryi i od devete godine bavi se borilačkim sportovima, a od 2011. godine je profesionalni MMA borac.

S druge strane, Cebeci je rođen 1974. godine u Njemačkoj i veoma je popularan na YouTubeu gdje objavljuje snimke vježbi.

Naravno, snimak je izazvao različita mišljenja. Jedni smatraju da je ono što su uradili "bolesno", dok drugi pak tvrde da je u redu riješiti nesuglasice na ovaj način uz konstatatovanje da je sve bilo fer i sportski, odnosno da niko nije koristio nedozvoljena sredstva niti je imao pomoć nekoga od svojih prijatelja, prenosi Sportsport.ba.

Učitaj još novosti