18. 09. 2023 - 09:51
Ferdinand je dao procjenu: Ovaj igrač će u budućnosti osvojiti...
907
Shares
Ferdinand je dao procjenu: Ovaj igrač će u budućnosti osvojiti tri Zlatne lopte!

Ferdinand je dao procjenu: Ovaj igrač će u budućnosti osvojiti tri Zlatne lopte!

18. 09. 2023 - 09:51
0
Shares

Legendarni engleski defanzivac, a danas stručni komentator Rio Ferdinand za BBC je govorio o Judeu Bellinghamu (20). Podsjetimo, Bellingham je ovog ljeta iz Borussije Dortmund otišao u Real Madrid za 103 miliona eura plus bonusi. U pet dosadašnjih nastupa postigao je jednako toliko golova, direktno donijevši Realu bodove u La Ligi. Osim toga, Bellingham je nedavno zabio i asistirao za englesku reprezentaciju, koja je u prijateljskoj utakmici pobijedila Škotsku (3:1).

Ferdinand vjeruje da Bellingham može osvojiti tri Zlatne lopte, priznanje za najboljeg igrača svijeta. "Uspoređivat će ga s Gerrardom, Lampardom i Scholesom. No rekao bih da nijedan od tih igrača u tim godinama nije radio ono što Bellingham radi sada.

Iznenadio bih se da do kraja karijere ne osvoji barem jednu, a možda i dvije ili tri Zlatne lopte. Bilo je igrača čije su se vještine isticale na istoj ili većoj razini, svakako možemo raspravljati o tome. Međutim, najvažnije od svega, mislim da nije postojalo dijete s takvim mentalitetom. Nečuveno je da je otišao u Real i bio njegov najbolji igrač u četiri-pet utakmica", rekao je Ferdinand.

 

Index.hr

Učitaj još novosti