12. 09. 2023 - 13:44
Poznate cijene ulaznica za evropske utakmice Zrinjskog: U...
907
Shares
Poznate cijene ulaznica za evropske utakmice Zrinjskog: U ČETVRTAK POČINJE PRODAJA ULAZNICA

Poznate cijene ulaznica za evropske utakmice Zrinjskog: U ČETVRTAK POČINJE PRODAJA ULAZNICA

12. 09. 2023 - 13:44
0
Shares

U četvrtak, 14. septembra, počinje prodaja ulaznica za domaće utakmice Zrinjskog u grupnoj fazi Uefine Konferencijske lige.

Zrinjski je ovoga ljeta postao prva bh. ekipa koja je izborila nastup u grupnoj fazi nekog europskog takmičenja, a bh. prvak smješten je u grupu E Konferencijske lige u kojoj će mu protivnik biti AZ Alkmaar, Aston Villa i Legia Varšava.

Komplet od tri ulaznice za domaće utakmice košta 100 maraka za tribinu zapad dolje, a 80 maraka za tribinu zapad gore.

U četvrtak, 14. septembra, komplet karata moći će kupiti vlasnici sezonskih ulaznica, a dan kasnije i svi ostali zainteresirani.

Prodaja pojedinačnih ulaznica za utakmicu Zrinjski – AZ (21. septembra), kreće u subotu, 16. septembra, za vlasnike sezonskih ulaznica, dok će preostale pojedinačne ulaznice biti u slobodnoj prodaju od ponedjeljka, 18. septembra.

Cijena pojedinačne ulaznice za tribinu zapad dolje je 40, a za tribinu zapad gore 30 maraka.

Prvu domaću utakmicu Zrinjski igra 21. septembra protiv AZ-a, zatim slijedi gostovanje kod Aston Ville (5. oktobra), domaća utakmica protiv Legije na rasporedu je 26. oktobra, u novembru Zrinjski igra dvije utakmice u gostima, protiv Legije 9. novembra te protiv AZ-a 30. novembra, a zadnja utakmica na rasporedu je 14. deembra kada u Mostaru gostuje Aston Villa.

Učitaj još novosti