11. 09. 2023 - 14:35
Manijaci slave 102. rođendan Željezničara: Termin utakmice...
907
Shares
Manijaci slave 102. rođendan Željezničara: Termin utakmice nije baš atraktivan, ali je jos manje izgovor za nedolazak

Manijaci slave 102. rođendan Željezničara: Termin utakmice nije baš atraktivan, ali je jos manje izgovor za nedolazak

11. 09. 2023 - 14:35
0
Shares

FK Željezničar će na utakmici protiv GOŠK-a proslaviti 102. rođendan, a sada su se Željini navijači oglasili porukom:

 - 102. rođendan kluba je pred vratima! Već niz godina tradicionalno ga obilježavamo na našem stadionu. Ovoga puta ćemo to uraditi u petak na utakmici protiv Goška. Reprezentativna pauza danas završava, te nakon što smo malo uzeli predaha, vrijeme je da razdrmamo naše redove, da se trznemo i da svi ozbiljno pristupimo ovoj utakmici, počevši od samog dolaska.

Termin utakmice nije baš atraktivan, ali je jos manje izgovor za nedolazak. Svaki pojedinac treba raditi na mobilizaciji i potruditi se da nekoga ‘‘dovuče‘‘ na stadion.

Ostalo je još par dana do utakmice, treba da se među navijačima Želje priča o tome i evociraju sjećanja na ranije obilježene rođendane, kako bismo u velikom broju pohodili Grbavicu i na taj način dali svoj doprinos, te samim prisustvom učestvovali u obilježavanju rođendana.

Veoma je bitno da naš Željo nastavi pobjednički niz na domaćem terenu pred svojim navijačima, koji će nadamo se i ovoga puta biti 12. igrač.

Ova pauza je dobrodošla igračima, ali i nama navijačima koji smo se valjda uželjeli Grbavice. Razlog više za dolazak je i veliki jubilej – 70-ti rođendan našeg stadiona!

NEKA DOĐU SVI – BRAĆA, SESTRE I ROĐACI, NEKA DOĐU KRALJEVI I PROSJACI!, poručili su Manijaci.

Učitaj još novosti