11. 09. 2023 - 07:59
"UKRAO ŽENU OD NJENOG ĆALETA" Ovo je supruga Alekse...
907
Shares

"UKRAO ŽENU OD NJENOG ĆALETA" Ovo je supruga Alekse Avramovića, PRATI ga u stopu, a poslije SREBRA , širi se snimak s njihove svadbe

11. 09. 2023 - 07:59
0
Shares

Aleksa Avramović ostavio je srce na terenu i u finalu Svjetskog prvenstva na kojem je Srbija osvojila drugo mesto, piše Kurir.rs.

Na društvenim mrežama nakon turnira krenuli su da se dijele brojni snimci našeg asa, njegove iskrene reakcije, ali i privatni videi.

Tako je jedan sa svadbe, privukao veliku pažnju. Naime, Aleksa Avramović u braku je sa izabranicom Teodorom, koja je njegova srodna duša, a to se može vidjeti i po ludom plesu koji su izveli na svojoj svadbi.

Aleksa i Teodoru su skakali u ritmu pjesme i ludo se zabavljali u jednom restoranu, a ispod klipa nizali su se komentari koji su vezani za njega i protekli Mundobasket.

"Ukrao je od njenog ćaleta", šalili su se komentatori na račun toga što je Avramović dva dana gledao kako da ukrade loptu Šaju.

"Aleksaaa", pisali su drugi.

Inače, Teodora godinama prati Aleksu Avramovića na utakmicama i bodri ga.

Ona nije aktivna na društvenim mrežama, ali zato Aleksa redovno pokazuje kako uživaju u putovanjima i obožavatelji su mu zahvalni na tome.

 

Učitaj još novosti