07. 09. 2023 - 15:06
Modrić nakon dugo godina progovorio o mogućem povratku u...
907
Shares
Modrić nakon dugo godina progovorio o mogućem povratku u Dinamo: ‘Jednom sam to obećao...‘

Modrić nakon dugo godina progovorio o mogućem povratku u Dinamo: ‘Jednom sam to obećao...‘

07. 09. 2023 - 15:06
0
Shares

"Ne znate kako će stvari ići u životu, i koliko nešto postane komplicirano s obzirom na protok vremena"


U ekskluzivnom intervjuu koji je dao za Sportske novosti, Luku Modrića upitali smo i o potencijalnom povratku u Dinamo, o kojem se već spekuliralo, a u svjetlu činjenice da se Sergio Ramos vratio u Sevillu.

Ramos se nije uklopio u PSG ili neke saudijske tijekove, pa se vratio kući u Sevillu. Nije baš dočekan dobro od navijača?

- Sergio Ramos je velikan nogometa, i moj veliki prijatelj. Čujemo se vrlo često i jako dobro znam koliko je snažna bila njegova želja da se vrati kući, u Sevillu. Klub ga je sada pozvao i čuo sam ga baš sretnog. S navijačima je imao nekih razmirica kad je bio u Realu, ali mislim da će svojim igrama i ponašanjem zaslužiti i njihov respekt. Odrekao se velikog novca zbog želje povratka u Sevillu i očito je da mu je stalo pokazati koliko mu taj klub znači. Njemu i obitelji.

Vi niste u nekom sličnom "tonusu" glede završetka karijere?

- Jednom sam, u euforiji proslave naslova s navijačima na Sjeveru, koji su mi stvarno priredili posebne emocije i memorije za sva vremena, obećao da ću se vratiti. No tada ne znate kako će stvari ići u životu, i koliko nešto postane komplicirano s obzirom na protok vremena i sve što se unutar toga odvijalo. Za takve stvari moralo bi se puno toga posložiti, a sada koliko je realno da bi Dinamo uopće htio da mu se neki igrač vrati sa 39-40 godina, i kakvog bi to smisla uopće imalo…

Učitaj još novosti