07. 09. 2023 - 13:28
Igrač Gorice: Oteli su me iz apartmana, to je tamna strana...
907
Shares
Igrač Gorice: Oteli su me iz apartmana, to je tamna strana fudbala!

Igrač Gorice: Oteli su me iz apartmana, to je tamna strana fudbala!

07. 09. 2023 - 13:28
0
Shares

Nogometaš Gorice Abdullah Talal Hameed prvi put je progovorio o otmici koja mu se dogodila.

Predsjednik Gorice Nenad Črnko predstavio je Hameeda kao pojačanje Gorice, prenosi N1 Sport.

“Komunicirali smo svi tijekom te situacije, slučaj je na koncu dobro završen. Hameed se priključio momčadi, a sve ono što se događalo objavljeno je u policijskim izvještajima. Gorica je bila na dispoziciji svima, od obitelji do policije. Danas smo dobili dozvolu za registraciju, on je i službeno naš član”, rekao je Črnko.

Pet dana nisu mogli pronaći igrača iz Iraka kojeg su potpisali tokom ljeta. Hameeda je pronašla mađarska policija. Upravo na preporuku policije, Hameed ne smije komentarisati gotovo ništa o onome što mu se dogodilo.

“Bila je to šokantna stvar u mom životu. Oteli su me iz apartmana. Bilo je loša situacija, teška za mene u svakom smislu. Ali, klub je stao uz mene. Ne želim razmišljati previše o prošlosti”, rekao je novi igrač Gorice dodavši kako je otmica povezana s fudbalom:

“To je tamna strana fudbala. Nešto što mnogi proživljavaju, ali možda ne tako kao ja. Iskreno, želim ostaviti to iza sebe. Izgubio sam na kilaži, mentalno mi je bilo teško. Imam sve što mi treba ovdje, najviše sigurnost. Na meni je da fokusiram na budućnost”.

Učitaj još novosti