05. 09. 2023 - 08:56
JEDNA STAVKA JE KLJUČNA: Mbappe i PSG pregovaraju o produženju...
907
Shares
JEDNA STAVKA JE KLJUČNA: Mbappe i PSG pregovaraju o produženju ugovora!

JEDNA STAVKA JE KLJUČNA: Mbappe i PSG pregovaraju o produženju ugovora!

05. 09. 2023 - 08:56
0
Shares

Real Madrid nije uspio dovesti Kyliana Mbappea u ljetnom prijelaznom roku. Iako je taj transfer bio najavljivan kao najzvučniji koji će se dogoditi između dviju sezona, reprezentativni napadač Francuske ostao je na Parku prinčeva. Najveći stručnjak za transfere Fabrizio Romano tvrdi da s PSG-om pregovara i o produženju ugovora.

Ranije se pisalo da je Mbappe odlučio ostati u Parizu, ali ne i produžiti suradnju s klubom s kojim je vezan samo još za aktualnu sezonu. To je izazvalo bijes PSG-ovih čelnika. Bio je izbačen iz prve momčadi, a kasnije vraćen u nju. Pregovori o novom ugovoru su u tijeku, tvrdi Romano.

Romano: Ništa još nije dogovoreno
"Napokon pregovara s klubom, to je novost u odnosu na lipanj i srpanj. Ništa još nije dogovoreno, ali njegovi predstavnici i PSG pričaju o produženju ugovora. Najvažniji u svemu će biti uvjeti pod kojima bi mogao produžiti, poput klauzule prema kojoj može otići nakon sezone", naglasio je Romano.

Ranije se isticalo da Mbappe ne želi produžiti s PSG-om i da bi sljedećeg ljeta mogao u Real kao slobodan igrač. To bi mu donijelo bolju pregovaračku poziciju i mogao bi inzistirati na većoj plaći, prenosi Index.hr.

Učitaj još novosti