03. 09. 2023 - 09:24
UFC bio u Parizu: Zna se ko je zvijezda večeri!
907
Shares
UFC bio u Parizu: Zna se ko je zvijezda večeri!

UFC bio u Parizu: Zna se ko je zvijezda večeri!

03. 09. 2023 - 09:24
0
Shares

Šest mjeseci nakon što je u borbi protiv Jona Jonesa prelako i prebrzo pao te je tako propustio drugu priliku postati UFC-ov prvak teške kategorije, Ciryl Gane vratio se pobjedama.

Na UFC priredbi u njegovom Parizu, vrlo lako i apsolutno dominantno savladao je nimalo bezazlenog protivnika, 29-godišnjeg Moldavca Sergeja Spivaka, koji je u borbu ušao s nizom od tri pobjede, odnosno sa šest pobjeda u posljednjih sedam nastupa.

Ovog puta nije imao nikakve šanse. Gane je vrlo brzo dokazao kako ima odgovor na ono gdje je Spivak najjači, odnosno na hrvačka rušenja, a dalje je sve bilo pitanje vremena. Na nogama je razlika u klasi bila neupitna te su obožavatelju mogli uživati u prezentaciji dominacije, još jednom su mogli gledati teškaša koji se nevjerojatno lako kreće i pogađa doslovno kad poželi.

Iako se činilo da Gane može završiti borbu u bilo kojem trenutku, napravio je to nakon gotovo četiri minute druge runde. Kombinacijom udaraca u tijelo i glavu, doveo je Spivaka do situacije gdje jednostavno više ne može odgovarati. Počeo je samo primati udarce, a sudac Marc Goddard vidio je dovoljno te prekinuo borbu.

Gane je potvrdio kako mu u budućnosti sigurno slijedi novi napad na tron te kako će on još neko vrijeme biti tu nakon što Jones i Miočić zatvore stranice svojih karijera.

 

Gol.hr

Učitaj još novosti