29. 08. 2023 - 18:19
Navijači PSG-a Messiju ne daju mira, stigli su u Miami i...
907
Shares
Navijači PSG-a Messiju ne daju mira, stigli su u Miami i poslali žestoku poruku!

Navijači PSG-a Messiju ne daju mira, stigli su u Miami i poslali žestoku poruku!

29. 08. 2023 - 18:19
0
Shares

Navijači Paris Saint-Germaina nedavno su posjetili Miami kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo legendarnim argentinskim napadačem.

Messi, koji je ovog ljeta napustio PSG nakon dvije godine kako bi se pridružio Inter Miamiju u MLS-u, imao je složen odnos s bazom navijača kluba, a stvari su se pogoršale nakon Svjetskog prvenstva 2022.

36-godišnjaka su neki navijači označili plaćenikom, piše The Athletic.

Čini se da je Messi svoje izazovno razdoblje s PSG-om stavio po strani te nastavio zabijati golove i transformirajući bogatstvo franšize sa sjedištem na Floridi.

Međutim, dio tvrdoglavih navijača Les Parisiensa poznatih kao ultrasi navodno je otputovao u Miami kako bi podsjetili slavnog Argentinca na svoje osjećaje prema njemu, izvještava All Football.

Na fotografijama koje su kružile društvenim mrežama navijači za koje se kaže da predstavljaju najfanatičnije navijače PSG-a donijeli su veliki transparent izražavajući svoje nezadovoljstvo Messijem na kojem je pisalo: “Messi, konačno smo se riješili nevaspitanog”.

Vjeruje se da je to isti transparent koji su pokazali ultrasi na svom domaćem terenu Parka prinčeva, u znak protesta protiv još jednog nedavnog odlaska i to Brazilca Neymara, prenosi N1 Sport.

 

Učitaj još novosti