18. 08. 2023 - 17:39
Messi dobio specijalnog tjelohranitelja, prati ga čak i na...
907
Shares
Messi dobio specijalnog tjelohranitelja, prati ga čak i na terenu tokom utakmica!

Messi dobio specijalnog tjelohranitelja, prati ga čak i na terenu tokom utakmica!

18. 08. 2023 - 17:39
0
Shares

Dolazak Lionela Messija u MLS ligu u redove Inter Miamija izazvao je pravu pomamu među tamošnjim fanovima, a američki klub ne želi ništa prepustiti slučaju i argentinskom asu dodijelo je specijalnog tjelohranitelja.

Kada je tek stigao, donekle je mogao biti miran, ali nakon što je na šest utakmica postigao devet golova, dodatno se povećala euforija i stalno je na meti navijača, prenosi Klix.

Zbog toga mu je Inter Miami dodijelio specijalnog tjelohranitelja koji Messija prati u stopu. Prosto se ne odvaja od Lea, a čak ga prati i na utakmicama na terenu, što pokazuje i video koji se pojavio na društvenim mrežama.

Nedavno je jedan od fanova utrčao u teren i pokušao doći do Messija, ali naravno nije imao šanse pored čovjeka koji je postao njegova sjenka.

Jednostavno, svi oni koji pomišljaju da se približe vjerovatno najboljem igraču svih vremena - nemaju šanse.
Messi briljira od dolaska u Inter Miami, mladi klub osnovan 2018. godine doveo je u njegovo prvo finale, a u subotu slijedi okršaj s Nashvilleom u finalu League Cupa, u kojem bi se Argentinac mogao još jednom upisati u historiju.

Argentinski nogometni čarobnjak ne poznaje granice, tako da će u subotu imati priliku da se izjednači s Brazilcem Danijem Alvesom, koji trenutno ima najviše trofeja u historiji nogometa, ukupno 44. Messi je dosad osvojio 43 trofeja.

Učitaj još novosti