18. 08. 2023 - 08:09
Partizanu je prijetila historijska sramota. Onda je izraelska...
907
Shares
Partizanu je prijetila historijska sramota. Onda je izraelska legenda izvela čudo...

Partizanu je prijetila historijska sramota. Onda je izraelska legenda izvela čudo...

18. 08. 2023 - 08:09
0
Shares

Historijska blamaža prijetila je Partizanu. U prvoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige izgubio je 2:0 kod slabašnog azerbajdžanskog Sabaha. Na beogradskom uzvratu morao je nadoknaditi minus koji u Europi nikad nije poništio, i to bez pomoći navijača jer Grobari bojkotiraju momčad.

Prema pobjedi ga je poveo brazilski napadač Matheus Saldanha golom u 30. minuti. Sjajno se snašao nakon što mu je golman obranio prvi udarac te zabio za 1:0. No nezaboravno je ono što je u 58. minuti izveo Bibras Natcho.

Veteran (35) i izraelska legenda srpskog velikana preuzeo je izvođenje slobodnog udarca na rubu kaznenog prostora, ali skroz u desnom kutu. Očekivalo se da centrira, ali Natcho je mudro i velemajstorski prevario suparnike i zabio u bliži kut. Tako je u 170. nastupu za Partizan postigao 53. gol. Dodao je 47 asistencija.

Do kraja regularnog dijela i produžetaka ostalo je 2:0 za Partizan, koji je potom prošao na penale. Tako je prvi put u povijesti nadoknadio zaostatak od 2:0 iz prve utakmice u eurokupovima. Partizan se u play-offu za grupnu fazu Konferencijske lige bori protiv danskog Nordsjællanda, prenosi Index.hr.

Učitaj još novosti