17. 08. 2023 - 18:48
Još jedan problem za Dinamo, Alžirci pripremaju tužbu protiv...
907
Shares
Još jedan problem za Dinamo, Alžirci pripremaju tužbu protiv kluba?

Još jedan problem za Dinamo, Alžirci pripremaju tužbu protiv kluba?

17. 08. 2023 - 18:48
0
Shares

Alžirski nogometaš Yacine Titraoui bio je pred dolaskom u Dinamo, no cijeli transfer je propao.

Titraouiju je propao transfer nakon što su se zakomplicirali liječnički pregled i još neki detalji pa ga je Dinamo vratio u Alžir zbog čega su neki tamošnji mediji napisali da je Dinamo ispao nekorektan.

“Yacine Titraoui je žrtva strašne nepravde zagrebačkog Dinama i nekih njegovih čelnika, istih onih koji su blokirali dolazak Monsefa Bakrara iz Istre. Titraoui je jako želio doći u Dinamo i prošao je liječnički pregled, suprotno onome što su pisali hrvatski mediji, ali posao je propao”, objavio je Fennec Football.

Sada FootAfrique otkriva još neke detalje i navodi da će Paradou tužiti Dinamo i tražiti naknadu štete, prenosi N1 Sport.

“Hrvati su mu ponudili ugovor, potrudili se da dobije vizu i poslali mu avionsku kartu do Zagreba. Na liječničkom pregledu mu je dijagnosticiran problem s stopalom iako je prošle sezone odigrao 35 utakmica i nijednom se nije požalio na problem.  Paradou ga je poslao kod dva eminentna liječnika u Hrvatskoj i oni nisu otkrili nikakve probleme s stopalom. Ipak, iz Dinama su ostali pri svom stavu i odustali od transfera. Paradou je već kontaktirao Dinamo i pokrenuo postupak za naknadu štete, a Titraoui se vratio u Alžir.”

Učitaj još novosti