13. 08. 2023 - 19:38
Zanimljiv doček je imao Kylian Mbappe na treningu PSG-a: Svi...
907
Shares
Zanimljiv doček je imao Kylian Mbappe na treningu PSG-a: Svi su se bunili iza leđa, a šta sad?

Zanimljiv doček je imao Kylian Mbappe na treningu PSG-a: Svi su se bunili iza leđa, a šta sad?

13. 08. 2023 - 19:38
0
Shares

Kylian Mbappe je nakon silnih natpisa, pregovora i suspenzija na kraju ipak odlučio ostati u PSG-u. Dogovorio se 24-godišnji napadač s pariškim klubom oko ostanka i trener Luis Enrique će računati na njegove usluge u ostatku sezone. On je danas s osmijehom na licu trenirao, a saigrači su ga dočekali s oduševljenjem, prenosi Sportsport.ba.

Kylian Mbappe se odlučio vratiti u sastav PSG-a. Postigao je dogovor s rukovodstvom kluba uz obećanje da će potpisati nastavak saradnje, kako bi u eventualnom transferu PSG mogao zaraditi nešto.

Francuska zvijezda danas se priključila treninzima prvog tima. Mnogi su čekali da vide kako će saigrači dočekati prvu zvijezdu tima i ubrzo su saznali.

Ostatak ekipe je s oduševljenjem prihvatio Mbappe. Osmijeh je bio tu, najvećoj zvijezdi je priređena dobrodošlica, a on je uživao na povratku.

"Kylian je vjeran PSG-u. Vratio se u ekipu", poručio je prvi čovjek kluba Nasser Al Khelaifi.

Mbappe, tvrde francuski mediji, neće previše pričati o svojoj budućnosti. Uzet će malo vremena i zatim bi trebao potpisati novi ugovor na još jednu sezonu.

Povratak Mbappea u ekipu sigurno će dosta značiti PSG-u i treneru Luisu Enriqueu koji je na klupi pariškog velikana debitovao sa skromnih 0:0 protiv Lorienta.

Podsjetimo, sjajni napadač je dres PSG-a obukao 2017. godine. Stigao je 2017. godine iz Monaca, a u Parizu je u 260 odigranih utakmica upisao učinak od 212 golova i 98 asistencije.

Učitaj još novosti