12. 08. 2023 - 12:34
City je razbijao Burnleya, ali je Pep vikao na Haalanda (VIDEO)
907
Shares
City je razbijao Burnleya, ali je Pep vikao na Haalanda (VIDEO)

City je razbijao Burnleya, ali je Pep vikao na Haalanda (VIDEO)

12. 08. 2023 - 12:34
0
Shares

U petak navečer nogometni svijet je napokon dočekao početak nacionalnih prvenstava. Krenula je La Liga, Premier liga i Ligue 1, a danas kreće i Bundesliga.

Sezonu u najjačem nacionalnom prvenstvu na svijetu otvorio je prvak Manchester City s glatkom 3:0 pobjedom kod povratnika u ligu Burnleyja.

Opet je svojom ubojitošću pred protivničkim vratima briljirao Erling Haaland s dva pogotka u prvih 45 minuta. No svi su pričali o onome što se dogodilo na poluvrmenu utakmice, kada je Guardiola vikao na Haalanda kada su hodali prema svlačionici.

Katalonac je odmaknuo kamermana koji se malo previše unio u njegov monolog Haalandu i nikome nije bilo jasno što se dogodilo. No nakon utakmice obojica su objasnila zbog čega je trener bio toliko ljutit.

”Bila ja eto posljednja akcija u prvom dijelu, jer sam se malo naljutio na Bernarda koji me nije proigrao pa je to naljutilo Pepa. Pokušavam ostati maksimalno fokusiran i kao što stalno ponavljam, zadovoljstvo je raditi s njim. Moram se razvijati, pa ja sam još mlad, ne zaboravite to. Mislim da nema boljeg za učiti od njega”, rekao je sjajni Norvežanin.

I sam Guardiola je spomenuo nervoznu reakciju Haalanda prema Silvi koji je čuvao loptu.

”On stalno želi da lopta ide njemu. No kad je do kraja dvije minute, a Kovačić je izgubio loptu pa je i Rodri izgubio loptu, Bernardo je bio u pravu što mu nije pokušavao dodati. Bilo je dovoljno što je dotad zabio dva gola”, objasnio je svoj pogled na taj detalj katalonski trener, prenosi N1 Sport.

 

Učitaj još novosti