07. 08. 2023 - 19:27
Mourinho o najvećoj ponudi koju je odbio: Bila je to...
907
Shares
Mourinho o najvećoj ponudi koju je odbio: Bila je to nepristojna cifra, van pameti!

Mourinho o najvećoj ponudi koju je odbio: Bila je to nepristojna cifra, van pameti!

07. 08. 2023 - 19:27
0
Shares

Jose Mourinho je dao veliki intervju za talijanski Corriere dello Sport. Portugalski stručnjak koji trenutno radi u Italiji kao glavni trener Rome, osvrnuo se na brojne teme iz svog profesionalnog života. U detalj je prošao sve od finala Europa lige u Budimpešti i napada na suce pa do transfera Rome u ovom prijelaznom roku.

Jedna od tema koji se dotaknuo tijekom razgovora bile su i ponude koje je odbijao. Od ranije je poznato da je ovog ljeta odbio dvije ponude iz Saudijske Arabije, a u ovom je razgovoru otkrio imena klubova koje je odbio, ali i treću ponudu, koju je odbio ranije u karijeri, a koja je bila i veća od spomenutih.

"Ponude iz Saudijske Arabije su mi dali Al Hilal i Al Ahli. Odmah sam nazvao šefove u Romi i rekao im da neću prihvatiti ponude. S jedne strane osjećao sam se zarobljen obećanjem koje sam dao igračima u Budimpešti, ali nisam samo zbog toga odbio ponude. To nije konačno ne, da budemo potpuno jasni. Imao sam ranije i luđih ponuda. Najluđa je bila ona iz Kine. Kina mi je ponudila klupu reprezentacije i klupu kluba u kojem bi igrala cijela momčad reprezentacije. Svota je bila nepristojna, van pameti." prenosi Index.hr.

Učitaj još novosti