01. 08. 2023 - 21:28
Željezničar pronašao dodatni način kako da motiviše igrače,...
907
Shares
Željezničar pronašao dodatni način kako da motiviše igrače, učestvovati mogu svi navijači!

Željezničar pronašao dodatni način kako da motiviše igrače, učestvovati mogu svi navijači!

01. 08. 2023 - 21:28
0
Shares

FK Željezničar pozvao je navijače da snime motivacionu video poruku igračima i pošalju je na email: press@fkzeljeznicar.ba, uoči revanš utakmice 2. pretkola Konferencijske lige koju Plavi igraju u Bakuu protiv Neftcija.

Klub će sve poruke prikazati igračima, te objaviti kompilaciju na svojim profilima. Video poruke mogu se slati do srijed do 23:00 sati, a svakako će nogometašima poslužiti kao dodatni motiv u pokušaju da naprave novi podvig.

Ekipa Željezničara jučer je doputovala u Baku, a u ovom gradu će se pripremati i boraviti do revanša sa Neftcijem koji se igra u četvrtak od 19 sati.

Prvi meč na Grbavici između Željezničara i Neftcija završen je rezultatom 2:2 i to nakon što su gosti iz Azerbejdžana postigli pogodak u petoj minuti sudijske nadoknade.

Plavi su u prvom pretkolu, također nakon što su prvi meč remizirali rezultatom 2:2, pobijedili Dinamo iz Minska rezultatom 2:1 i prošli dalje. Ukoliko prođu u 3. pretkolo, nogometaši Željezničara će izvjesno igrati protiv Bešiktaša, prenosi Klix.

Dok traju mečevi u Evropi, Željezničar je oslobođen obaveza na početku nove sezone u Premijer ligi BiH. Prvo kolo su trebali igrati protiv Igmana, taj meč je odgođen, a odgođen je i meč protiv Sloge u drugom kolu.

Učitaj još novosti